HAVALİMANI KAŞ’I BİR DÜNYA MARKASI YAPACAK!

Kaş bölgesinde faaliyet gösteren Golden ARC  Mimarlık sahiplerinden Mimar Taylan otlu, “Kaş merkezden,  Patara plajına kadar bütün sahil bandında yeni turizm alanları oluşması yönünde çalışmalar devam etmektedir. Yerli ve yabancı yatırımcıların bu bölgede ciddi yatırım talepleri olup, giderek artmaktadır. Dikkat çekici bir gelişme olarak, geçtiğimiz yıldan itibaren gurbetçi vatandaşlarımızın da bölgemize olan ilgisi artmakta, havalimanı projesinin de hayata geçmesiyle ilgi ve talebin artacağını bekliyoruz.
Bölgenin; elbette planlı bir şekilde yapılaşması,  ne Kaş’ın doğal görünümüne ne Kaş’ın doğasına zarar vermeyecektir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının son yıllarda dikkat çektiği kimliksiz şehirler konusu hassasiyetle takip ettiğimiz bir konudur. Kaş'ın kimliğini koruyarak, bilinçli bir şekilde ilerlediğimiz sürece ne çevre kirliliğine izin veririz ne de bölgede yaşayan canlıların yok olmasına…
Ülkemizde ve Dünyada birçok yer;  doğası, denizi, manzarası, kültürü ve mimarisi ile ön plana çıkmaktadır. Neden Kaş’ımız da daha çok gelişerek bir Dünya markası olmasın.” Dedi.