HİLTON'A SKALITE'DEN ÖDÜL

Turizm sektöründen tüm branşların profesyonellerini çatısı altında toplayan, 82 yıllık geçmişiyle dünyanın en köklü ve 90 ülkede yapılanmasıyla da en geniş tabanlı sivil toplum örgütü olan Skal International’ın İstanbul Kulübü, Skalite Ödülleri’ni açıkladı. Türk turizminde kaliteye yapılan yatırımı ve turizmin artmasına yapılan katkıyı ödüllendirmek üzere bu yıl 20. kez düzenlenen törende Hilton, “Uluslararası Otel Yatırımcılığı ve İşletmeciliği” ödülünü almaya hak kazandı.
Bu seneki konseptin “Her Şey'e Rağmen” olarak belirlendiği Skalite Ödülleri’nde, finale kalan adayların oylaması Skal üyeleri tarafından Skalite 2017 gecesinde canlı olarak yapıldı.

Skal International İstanbul Kulübü'nün düzenlediği Skalite Ödül Törenine, Skal İstanbul Kulübü üyeleri, Skal Türkiye Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri, Skal Türkiye Bölge Başkanları, Geçmiş dönem Dünya Başkanları Salih Çene ve Hülya Aslantaş, TUROB Başkanı Timur Bayındır, TUMAF Başkanı Yalçın Manav, TUYED Başkanı Kerem Köfteoğlu, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Mersin Sanayi ve Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Asut ve turizm sektörü kanaat önderleri katıldı.