HİLTON'UN İLK RESORT OTELİ KEMER'DE AÇILDI

Küresel otelcilik devi Hilton’un 14 pazarda lider otel markalarından biri olan DoubleTree by Hilton, Antalya – Kemer’de, ultra her şey dahil konseptli resortunun açılışını duyurdu. 324 misafir odasına sahip bu resort, Türkiye’de uzun süredir faaliyette bulunan 14 diğer DoubleTree by Hilton ailesine katıldı.

Sıcak havası ve büyüleyici doğal güzellikleriyle bilinen Kemer, Toroslar’ın arkasında ve Milli Park’ın çam ormanları içerisinde yer alıyor. DoubleTree by Hilton Resort'un misafirleri, yürüme mesafesinde yer alan Kemer ilçe merkezi ile birlikte Kemer çevresini keşfedebilecek ve otele beş kilometre uzaklıkta bulunan Faselis ve Olimpos’un antik kalıntılarını görebilecek.

Double Tree by Hilton misafirlerine özel karşılama hizmeti

Misafirlerini karşılama esnasında dünyanın her yerinde ikram ettiği muhteşem cookie’leriyle ikonlaşan Double Tree by Hilton, tesis içerisindeki her odaya DoubleTree by Hilton’ın ikramları arasında yer alan gurme çayları, kahve servisi ve Crabtree & Evelyn’in ferahlatıcı güzellik ürünlerini sunuyor.

DoubleTree by Hilton’un Küresel Başkanı Shaqn McAteer, otelin açılışı dolayısıyla yaptığı açıklamada,“Mükemmel plajları, yıl boyunca güneşli havası ve yakınındaki birçok cezbedici keşif yerleri ile bilinen Antalya’ya ilk tesisimizi açmaktan memnuniyet duyuyoruz. Türkiye, 2018’in ilk ayında ülkeyi ziyaret eden 1.5 milyon kişi ile önemli bir turist merkezi olmaya devam ediyor. Bizler de DoubleTree by Hilton Antalya – Kemer’de misafirlerini ağırlamayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

YEME-İÇME

Misafirler her şey dâhil resort konseptinde geniş yelpazede yemek seçeneğine sahip. Birçok farklı yiyecek büfeleri tesis geneline yayılmış olup Alman, Türk, Meksika, Uzak Doğu ve Amerikan mutfakları dâhil olmak üzere her zevke uyan lezzetli tatlar ile “mobil yemek” hizmeti sunuyor.

Bununla birlikte misafirlerin, tüm gün yararlanabilecekleri yemek restoranı, dört à la carte restoran, pastane, kafe ve dondurma tezgâhı bulunuyor. Resort, bünyesinde ayrıca beach club, disko ve irish bar, şarap barı ve bira barı olmak üzere birçok bar bulunduruyor.

SOSYAL AKTİVİTELER

Otel içerisinde 34’ü dubleks aile odası, 16 aile suiti ve bir kral dairesi olmak üzere toplamda 324 misafir odası bulunuyor. Misafir odalarının tümünde dağ veya deniz manzaralı balkon, klima, ücretsiz Wi-Fi, minibar ve 49 inç LED TV yer alıyor.

Misafirler resort içerisinde birçok sosyal imkândan faydalanabiliyor. Özel plajda yorgunluklarını atabiliyor, sinemada film seyredebiliyor, spa merkezinde masaj yaptırabiliyor veya fitness merkezinde ve tenis kortunda spor yapabiliyor. Kapalı deniz suyu havuzu ve Jakuzi dâhil olmak üzere dört yüzme havuzu bulunuyor. Çocuklar otel havuzlarının su kaydıraklarının tadını çıkarabiliyor, otelin Teddy & Bunny çocuk klübünde eğlenebiliyor.

TOPLANTI VE ORGANİZASYONLAR

DoubleTree by Hilton Antalya - Kemer, düğün ve iş toplantıları için ideal toplantı ve organizasyon alanlarına da sahip. Resort içerisinde 500 misafire kadar ağırlayabilecek 600 metre kare alana sahip organizasyon alanı bulunuyor. Bu alan balo salonu ve altı toplantı salonunu barındırıyor.

DoubleTree by Hilton Antalya - Kemer Genel Müdürü Tamer Önaldı da otelin açılışı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ailelerden iş için seyahat edenlere kadar herkes için yepyeni bir hizmet sunan bu heyecan verici resort oteli açmış olmanın mutluluğu içindeyiz.

Her şey dahil konseptinin bir parçası olarak geniş yelpazede yiyecek ve aktivite seçeneklerinin tadını çıkaracak olan misafirlerimiz için eşi benzeri olmayan tecrübeler yaşatmak için can atıyoruz, tüm hizmetlerimiz ise DoubleTree by Hilton’un sıcak misafirperverliği ile tamamlanıyor” dedi.