HILTON DALAMAN’DAN YENİ YENİ SEZONA MERHABA

Akdeniz ve Ege’nin birleştiği yerde, denizin eşsiz mavisi, aromatik ve tropikal bitkilerin de yer aldığı pek çok endemik bitkiye ev sahipliği yapan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, doğanın içindeki arınmışlığı ile her yaştan misafire ev sahipliği yapıyor. Otel sağlık, spa, gastronomi ve eğlencesini zengin seçenekleriyle misafirlerine yaşatıyor.

Doğayla iç içe deneyimler

 Kuş gözlemcileri için gözde bir mekân olmaya başlayan Otel konuklarına doğa turları ile eşsiz arkeolojik ve bölgenin dokusunu yaşatacak önemli bilgilerle donatıyor. Kaliteli yaşam gustosunu benimseyen anlayışla spor ve sağlıklı yaşam üzerine otelde alkali yiyeceklerin sunulduğu büfeden tutun, dağ bisikletleriyle safariye kadar birçok olanakla otel dışındaki bölgenin doğasındaki deneyimleri misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Başka yerde bulamayacağınız bir lezzet: Mavi Yengeç

Zengin açık büfesinin yanı sıra 6 farklı ‘a la carte’ restoranla da hizmet veren Hilton Dalaman Uzakdoğu, İtalyan, Hint, Ege, Türk, Deniz Ürünleri mutfağı sevenleri uzman şeflerin özel lezzetleriyle mutlu ediyor. Bölgeye özel bir lezzet olan ‘mavi yengeç’ ise otelin Excecutive Şefi Cengiz Çetin’in ekibi tarafından özel bir usulle hazırlanıyor.
 
Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa açık büfesinde ise Sarıgerme ve Dalyan bölgesinin yöresel ürünleri kullanılıyor. Bölgenin özel peynirleri, zeytin ve reçelleri büfede sergileniyor. Tarladan sofraya konseptiyle otel tüm patlıcan, kavun, kabak, biber, marul, domates gibi tedarikleri kendi tesislerinde yetiştiriyor. Ayrıca çilek, nar, kuşkonmaz gibi mevsimlik ürünlere özel dönemsel konseptler oluşturuluyor.

Caretta Caretta’ların evi

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’nın uzun sahili aynı zamanda deniz kamplumbağası ‘caretta caretta’ların evi. Otel deniz kaplumbağalarının korunarak güvenli üremesi amacıyla sahilinde bu konuyla ilgili özel bir devriye ekip bulunduruyor. Bu ekip caretta caretta yuvalarını keşfedip alanı özel olarak çevreliyor.

Devasa bir spa merkezi, denizi ve konforu bir araya getiren Gazebo Evleri, gece hayatının doyasıya yaşandığı Barlar Sokağı pek çok kışkırtıcı alanın sunulduğu Hilton Dalaman; çocuklar için de birbirinden eğlenceli aktivitelerin gerçekleştiği Kids Carnaval ve annelerle kızlarına unutulmaz bir spa deneyimi yaşatan Spa for Kids ile yeni sezonda misafirlerine kapılarını sonuna dek açıyor.

ÇOCUKLAR İÇİN RENGÂRENK BİR KARNAVAL ZAMANI

Hilton Dalaman, yetişkinlere lüks ve konforu sunarken minik misafirlerini de unutmuyor. Otelde çocuklu aileler için geliştirilen alanlardan ilki Kids Carnaval. Bu rengârenk çocuk karnavalında ufak misafirler; sabun, cup cake, kukla yapımı gibi eğlenceli ve öğretici aktivitelerin gerçekleşeceği atölyelerin yanı sıra; kukla tiyatrosu, hedefli kale,  x-box futbol, kar partisi ve daha birçok eğlenceli oyun ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.

Çocukların keyifli vakit geçirebileceği bir başka alan ise Carpi Kidz Paradise. 4-12 yaş grubundaki çocuklara hitap eden Carpi Kidz Paradise’da açık ve kapalı aktivite odaları, kapalı sineması, bebek oyun ve uyku odası, mini amfi tiyatrosu ve açık oyun alanlarından oluşan pek çok etkinliğe yer veriliyor.
Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, çocuklar ve gençler için oluşturulan “Prive Teen Club” ile de eğlenceli ve yaratıcı günlük aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Gençler, gündüz açık alanda yapılan spor aktivitelerinin dışında, “Teenager Kulübü” olan “Prive Teen”de zihinsel, sanatsal ve eğlenceli faaliyetlerde bulunabiliyor.

ANNELER VE KIZLARINA ÖZEL SPA

Çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmek isteyen anneleri ise, 6.000 metrekarelik dev bir alanda hizmet veren Elysion Spa’da huzuru ve eğlenceyi bir araya getiren Spa for Kids bekliyor. Amerika’da yükselen bir trend haline gelen Spa for Kids konsepti Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’ya taşınacak. Spa for Kids’te anneler ve kızları eğlenceli vakit geçirecekler.
Tabii ki bölgenin en büyük spası olan Elysion Spa’da, huzur yalnızca çocuklar için değil. İsmini ve konseptini Roma ve Helen kültüründen alarak Helenistik dönemin büyüsünü günümüze taşıyan Elysion Spa’da Uzakdoğu’nun egzotik atmosferi Türk gelenekleriyle birleştirilmiş. Vücudu toksinlerden arındıran terapiler, besleyici masaj bakımları ve bölgesel peeling uygulamaları; dünya masaj literatüründeki masaj teknikleri ve terapi yöntemleriyle özel eğitimli Türk ve Balili profesyonel bir ekip tarafından yapılıyor. Ayrıca spa deneyimini kendi özel odasında almak isteyen misafirler için Honeymoon Dublex Suitlerde bulunuyor.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da çocuklar kadar doğaya dönmek isteyen yetişkinlerin de ilgisini çeken bir diğer alan ise mini bir hayvanat bahçesi olan Zooland. Eğlencesini macera sosuyla tatlandırmak isteyen yetişkinler için özel bir peyzajla tasarlanan Zooland içerisinde kümes hayvanlarından çiftlik hayvanlarına kadar pek çok hayvan türüne yer veriliyor.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği bir diğer alan ise tamamen doğal yaşam esas alınarak geliştirilen Organik Bahçe. Bu doğal alan misafirlerin kendi bitkilerini yetiştirmesine de olanak tanıyor.