HOUSEKEEPİNG OLİMPİYATLARINA BÜYÜK İLGİ

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği tarafından, ANFAŞ ev sahipliğinde düzenlenen 8.Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları büyük ilgi gördü.

HOUSEKEEPİNG OLİMPİYATLARINA BÜYÜK İLGİ

ANFAŞ - Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. tarafından organize edilen ANFAŞ Hotel Equipment – 31.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile ANFAŞ Food Product – 27.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı eş zamanlı olarak Antalya Expo Center’da kapılarını açtı.

Fuarın dikkat çeken en önemli etkinliklerinden birisi de Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği tarafından, ANFAŞ ev sahipliğinde düzenlenen 8.Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları oldu. Tolkar Çamaşırhane Ekipmanlarının destek ve katkılarıyla gerçekleştirilen Olimpiyatlar oldukça heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

Turizmin duayen isimlerinden namı değer Otel Faresi Emir Hepoğlu'nun eğlenceli sunuu gerçekleşen Olimpiyatlarda 4 ana konu üzerinde yarışmaya katılan ekipler hünerlerini sergiledi.

HOTED’in kurucusu, Onursal Başkanı ve Baş Danışmanı Executive Hk Müdürü Hakan Halit Yeni, olimpiyatlara destek veren, katılan ve katkı sağlayanlara teşekkür ederken, farkındalık yaratmak ve mesleğin renkli yüzünü sergilemek adına olimpiyatların Housekeeping mesleği ve Türk turizmi adına çok önemli olduğunun altını çizdi.

Turizm Okullarının yer aldığı geleceğin turizmci yarışmacıları; hızlı ve standartlara uygun yatak yapımı, towel origami (havluyla figürler oluşturma), basket atma, mumya adam gibi çeşitli kategorilerde yarıştılar.