İLK HAVALİMANI ŞUBESİNİ SABİHA GÖKÇEN’DE AÇTI!

Kuruluşunun 20. yılını kutlayan Happy Moon’s, ilk havalimanı şubesini Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda açtı.

İLK HAVALİMANI ŞUBESİNİ SABİHA GÖKÇEN’DE AÇTI!

800 metrekarelik kapalı alan üzerinde 330 kişilik oturma kapasitesine sahip olan yeni restoran, 80 kişilik deneyimli ekibiyle hizmet vermeye başladı. Havalimanının giden yolcu katında bulunan Happy Moon’s Cafe, 24 saat açık şekilde hizmet verirken; İtalya, Meksika, Amerika ve Türk lezzetlerinden oluşan zengin menüsüyle misafirlerini ağırlıyor.

Kaliteli restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla ulaşılabilir lüks kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyümesini sürdürüyor. Happy Moon’s son olarak, ilk havalimanı şubesini Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda hizmete açtı.800 metrekarelik kapalı alan üzerinde 330 kişilik oturma kapasitesine sahip yeni restoran, 80 kişilik deneyimli ekibiyle hizmet vermeye başladı.Havalimanının giden yolcu katında bulunan Happy Moon’s Cafe, 24 saat açık şekilde hizmet verirken; İtalya, Meksika, Amerika ve Türk lezzetlerinden oluşan zengin menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıramisafirlerine kahvelerini ve soğuk içecekleri ferah bir ortamda sunmaya özen gösterenHappy Moon’s Cafe, günlük olarak üretilen 20 çeşit pastasıyla da havalimanı yolcularının yolculuk öncesinde iyi vakit geçireceği bir lezzet durağı olacak.

“Dünya havalimanlarına açılmak için ilk adım”

Büyük porsiyonları, uygun fiyata, konforlu ortamlarda sunmayı ve lüksü erişilebilir hale dönüştürmeyi ilke edindiklerini belirten Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Yeni şubemiz için havalimanlarında yeme-içme sektöründe çok tecrübeli olan HMS Host ile çalışmış olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.En fazla tercih edilen havalimanları arasında yer alan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na son zamanlarda ilginin daha da arttığını görüyoruz. Biz de bu gelişmeler ile yeni mağazamızı burada açmayı planladık. HMSHost gibi büyük ve global bir firma ile işbirliği yaparak da bu açılışı gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Bu bizim için dünya havalimanlarına açılmak için bir adım, bir başlangıç olacak” diye konuştu.