İLK SEFERLERİNİ KARŞILADI

Gazipaşa-Alanya Havalimanı Avion Express’in Litvanya’nın başkenti Vilnius’tan gerçekleştirdiği ilk uçuşu törenle karşıladı.

İLK SEFERLERİNİ KARŞILADI

TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı, Vilnius’tan gelen Avion Express uçağını su takıyla karşıladı. Airbus 320 ile düzenlenen uçuşla, 123 yolcu Pazar günü saat 18:20’de Gazipaşa-Alanya’ya geldi.

Gazipaşa-Alanya’ya ilk kez sefer gerçekleştiren Avion Express, bu rotada yaz sezonu boyunca haftada üç kez olmak üzere karşılıklı toplam 35 uçuş düzenleyecek.  TAV Gazipaşa Genel Müdürü Ekrem Akgül “Avion Express Havayolları’nın Vilnius’tan gerçekleştirdiği ilk uçuşu karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Yolcularımıza güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Ülkeler arasındaki uçuş kısıtlamalarının kademeli olarak kalkmasıyla birlikte dış hat trafiğimiz hızlı bir şekilde artmaya başladı. Yaz sezonu boyunca uçuşların artarak devam etmesini umuyoruz” dedi.

2021’de havayollarının planlamalarına göre bugün itibariyle Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na 12 havayolunun 10 ülkedeki 15 destinasyona uçuş düzenlemesi bekleniyor.