İLK YILINDA YÜZDE 100 DOLULUK ORANLARINA ULAŞTI

Turizm sektöründe uzun yıllara dayanan deneyim ve birikime sahip Zafer İnşaat Yatırım Holding’in Kıbrıs’ta 2018 yılında hayata geçirdiği Concorde Luxury Resort, ‘Mükemmel uyum’ konseptiyle tatil ve eğlenceyi bir arada arayanların adresi oluyor.

İLK YILINDA YÜZDE 100 DOLULUK ORANLARINA ULAŞTI

Modern çizgileri, mimari yapısı, aktivitelerindeki zengin çeşitliliği, Kıbrıs’ın ilk Luxury Villa konseptine sahip olması ve kişiye sunduğu yaşam alanlarının genişliği ve Ada’ya getirdiği yeni eğlence anlayışı ile adından söz ettiren Concorde Luxury Resort, açılışının ilk yılında yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Concorde Luxury Resort ile Ada’ya yeni eğlence anlayışı getirdiklerinin ve lüks konsepti hizmet standardına da yansıttıklarının altını çizen Concorde Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erkan Yağcı, “Turizmde edindiğimiz 15 yıllık bilgi birikimini ve deneyimi Ada’ya yansıtmaktan mutluyuz. Concorde Luxury Resort’a gösterilen bu ilgi de doğru işler yaptığımızın bir kanıtı. Hizmet ve kalite anlayışımızda standardımızı korumaya devam edeceğiz.” dedi.