İRFAN ÖNAL GÖREVDEN ALINDI, YERİNE TİMUÇİN GÜLER ATANDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile yayımlanan kararlara göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal görevinden alınarak, bu göreve Genel Müdürlüğe Timuçin Güler atandı.

İRFAN ÖNAL GÖREVDEN ALINDI, YERİNE TİMUÇİN GÜLER ATANDI!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Elektromekanik Sanayi AŞ Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları ve Strazburg'da İlahiyat Fakültesi kurulma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile yayımlanan kararlara göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal görevinden alınarak, bu göreve Genel Müdürlüğe Timuçin Güler, Türkiye Elektromekanik Sanayi AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Akil Murad Güllüoğlu'nun ataması yapıldı.

Timuçin GÜLER kimdir?
1994 yılında Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini bitiren Güler, 1999'da ise İTÜ Yönetim Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1999'da Turkcell'de Ürün Geliştirme Uzmanı olarak göreve başlayan Güler, 2003'te Turkcell'den Opet'e transfer oldu. Güler, Opet'te farklı birimlerde uzun yıllar çalıştı. 2014'te ise Opet Pazarlama ve İletişimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Güler bu görevini bu yılın Mart ayına kadar sürdürdü.