İSTANBUL'DA TURİZM 10 AYA ÇIKTI, KOMŞULARDA TANITIM ATAĞINA BAŞLADI

WTM’de olumlu izlenimler
 
En son, İngiltere Londra’da 8 ile 11 Kasım tarihleri arasında katıldığı WTM Turizm Fuarı’nı değerlendiren Gülseren Vatansever, fuardan çok olumlu izlenimlerle döndüğünü anlatarak, gelen talepler paralelinde 2011 yılının, bu yıla oranla çok daha iyi geçeceğini söyledi. Uluslararası tur operatörleriyle yaptığı olumlu görüşmelere değinen Gülseren Vatansever, “Tur operatörleriyle yaptığımız görüşmelerde, beklentilerimizin üzerinde olumlu izlenimler aldık. İstanbul’umuz, şu an dünyanın en popüler metropollerinden biridir ve dünyanın ilgisi son yıllarda olduğu gibi, gelecek yıllarda da artarak sürecektir” diye konuştu.
 
2011’de %85 doluluk hedefliyor
 
Bu yıl otel olarak yüksek doluluklarla başarılı bir yıl geçirmekte olduklarını ifade eden Gülseren Vatansever, 2011 yılında %85 arasında doluluk hedeflediklerini söyledi. İstanbul’da neredeyse her ay hareketli günlerin yaşandığını kaydeden Gülseren Vatansever, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçmişte İstanbul’da turizm sezonu, ağırlıklı olarak Nisan-Mayıs-Eylül-Ekim aylarındaydı. Ancak, son birkaç yıldır, İstanbul’un ara sezonu kalmadı, neredeyse 12 ay çok hareketli günler yaşanıyor ve kentimizde 12 ay turizm yapılıyor” dedi.
 
‘Kaliteni Koru, Yeniliklere Açık Ol, Daha Fazla Değer Kat’
 
Turizmde hedeflere ulaşabilme noktasında ‘kaliteni koru, yeniliklere açık ol, daha fazla değer kat’ diye açıklama yapan Gülseren Vatansever, şunları söyledi: “Biz otel olarak, daima kalitemizi koruyup, yeniliklere açık olmayı ve daha fazla değer katmayı planlıyor ve bu plan doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu da bizi, başarıya, dolayısıyla da hedeflerimize götürüyor. Otel olarak, önceliklerimizin arasında; müşteri memnuniyeti ve çalışanlarımızın memnuniyeti ilk sırada yer alıyor. Nitekim, konusunda uzman, çok başarılı ve mutlu, aralarında 20 yıl olmak üzere otelimizde çalışan kemikleşmiş bir insan kaynağımız bulunuyor. Çalışanlarımızın mutluluğu, bizim için çok önemlidir. Zira, mutlu çalışanlarımız, otelimize gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak, güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Özetle, çalışanlarıyla, misafirleriyle, mutlu bir işletmeyiz. Kalitemizi koruyup, yeniliklere açık olup, daha fazla değer katarak, başarı yolculuğumuzu emin adımlarla sürdürüyoruz” Ülkemizin 2’nci, İstanbul’un ilk ‘Yeşil Yıldız’ını alan otel olduklarını da hatırlatan Gülseren Vatansever, otel misafirlerinden ‘Yeşil Yıldız’ nedeniyle çok büyük takdir ve teşekkür yazıları aldıklarını da sözlerine ekledi.