İSTANBUL MARRIOT HOTEL ŞİŞLİ'YE GÖRKEMLİ GALA

İSTANBUL MARRIOT HOTEL ŞİŞLİ'YE GÖRKEMLİ GALA
Kokteyl ve yemekle başlayan gece, ünlü pop sanatçısı Kenan Doğulu’nun verdiği konserle devam etti.Dünyanın 72 ülkesinde, 3.900 otel, 35 milyon sadakat üyesi ve 18 markaya sahip bir zincir olarak faaliyet gösteren Marriott International’ın Türkiye’deki en yeni oteli olan İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin resmi açılışı nedeniyle bir gala gecesi düzenlendi. Gala için Marriott International Avrupa Bölgesi Başkanı ve Operasyonlar Direktörü Amy McPherson da İstanbul’a geldi.

İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdürü Thomas Eder’in ev sahipliğini üstlendiği gala gecesi, cemiyet, sanat ve iş dünyasından önde gelen isimleri buluşturdu. Aralarında Beyza – Murat Arslan, Alara Koçibey, Füsun Hattat, Dikran – Yasemin Masis, Süleyman Orakçıoğlu, Gül Gölge Saygı, Siren Ertan ve Sinan Serter gibi isimlerin de bulunduğu davetliler, gece boyunca İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin benzersiz ortamını deneyimleme fırsatı buldu.

The Dish Room Restaurant & Terrace Bar’da verilen kokteyl ve yemekle başlayan gece, ünlü pop sanatçısı Kenan Doğulu’nun seslendirdiği sevilen şarkılarla renklendi. Sun Band Orkestrası’nın canlı performansıyla davetliler bir an olsun yerlerinde duramadı.

Konfor, sağlık ve lezzetin buluşma noktası…

Lüks ve rahatlığı bir arada sunan 259 konforlu odası ve göz kamaştıran Boğaz ve Haliç manzarasıyla konuklarına eşsiz bir İstanbul deneyimi yaşatan otel, merkezi konumuyla iş ve tatil için mükemmel bir seçenek sunuyor. İstanbul Marriott Hotel Şişli, 2.300 m2 büyüklüğünde, modern bir şehir SPA’sı olarak dizayn edilen Health Club&SPA ile huzur ve dinginlik dolu saatler geçirme imkanı sağlıyor. The Dish Room Restaurant & Terrace Bar ise Fransa’dan Mısır’a, İtalya’dan Japonya’ya, Dubai’den Çin’e kadar dünyanın farklı noktalarında çalışmış ve farklı ülkelerin mutfaklarında oldukça deneyimli olan Fransız şef Hubert Bourdon’un hazırladığı Akdeniz mutfağına özgü menüsüyle fark yaratıyor.