İSTANBUL MARRİOTT HOTEL ŞİŞLİ’NİN YENİ SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne 1 Temmuz itibariyle Onur Hakyemez atandı.

İSTANBUL MARRİOTT HOTEL ŞİŞLİ’NİN YENİ  SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ

2003 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine Crowne Plaza ve Holiday Inn Atakoy İstanbul Otellerinde Satış ve Pazarlama Bölümü’nde başlayan Hakyemez 2007 yılında Kempinski Residences Astoria’nın açılış ekibinde Satış Müdürü olarak görev aldı. Ardından The Sofa Hotels & Residences’da Satış Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra 2009 yılında The Ritz-Carlton, İstanbul Satış ve PazarlamaEkibine dahil oldu.

The Ritz-Carlton, İstanbul Satış ve Pazarlama Departmanı’nda çeşitli pozisyonlarda çalıştıktan sonra 2014 yılı itibariyle yine aynı otelde kariyerine Satış Direktörü olarak devam etti.

2016 yılındaLe Meridien Istanbul Etiler’e Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atanan Onur Hakyemez,finansal performans ve misafir memnuniyeti alanlarında Marriott International Avrupa 2017, yılın oteli ödülüne layık görülen ekipte 3 sene boyunca görev aldı. Hakyemez 1 Temmuz 2019 itibariyle, Marriott International 2018 Global Elite ödülünün sahibi İstanbul Marriott Hotel Şişli Satış ve Pazarlama Ekibinin başına geçti.