İŞTE EN ÖZEL BALAYI ROTALARI...

Setur’un 50 yılı aşkın sektör tecrübesi ve üstün hizmet kalitesiyle hayallerinizdeki balayı gerçeğe dönüşüyor. Yeni evliler ve yıl dönümü çiftleri için yaz aylarının en özel rotaları, Setur ayrıcalığıyla tatil deneyiminizi bir üst noktaya taşıyacak.

Balayı çiftleri için hazırlanan özel oda konseptleri ile misafirleri için her şeyi düşünen yurt içi oteller Bodrum’dan Fethiye’ye gözde tatil lokasyonlarında unutulmaz bir balayı için her şeyi sunuyor.

Fethiye’nin eşsiz Kalemya koyunda bulunan ve misafirleri tarafından yeryüzündeki cennet olarak adlandırılan Hillside Beach Club doğayla iç içe deniziyle, yeşille mavinin en özel buluşmasını sergiliyor. En lezzetli yemeklerin sunulduğu restoranları ve spa olanakları ile balayı çiftleri için sonsuz fırsatlar sunuyor. Kusursuz hizmetlere ev sahipliği yapan otel, balayının keyfini çıkartmak, kendini şımartmak isteyen çiftler için biçilmiş kaftan.

Balayı tatili için yine yüksek beklentilere hitap edecek, Datça Yarımadası’nın en güzel otellerinden D Maris Bay çiftleri kusursuz bir tatile davet ediyor. Helikopter ile transfer imkanından, özel yat turlarına kadar balayı tatilinde lüksü her noktada hissetmek isteyen çiftleri bekliyor.

Bodrum’un derin mavi suları ve çamlı tepelerinin arasında korunaklı bir koyda yer alan Il Riccio Beach House, balayı çiftleri için mahremiyet konusunda birinci sınıf bir konaklama ile misafirlerini karşılıyor. Göz alıcı beyaz mimarisi ve muhteşem Akdeniz esintili mutfağı ile konuklarına en iyi seviyede misafirperverlik sunan Il Riccio Beach House balayı çiftleri için kusursuz bir alternatif.

Eğlenceden sanata, yerel lezzetlerden mimari tasarıma, post-modern ve bohem bir tatil sunan Club Marvy, Ege'nin büyülü doğasında, eşsiz kum plajların kristal ışıltılı denizle birleştiği benzersiz koyda yer alıyor. Özel konser ve etkinliklere ev sahipliği yapan otel çiftlerin en tatlı anılarında var olmak için tasarlandı.

Antalya Belek’te yer alan Robinson Club Nobilis her şey dahil konsepti ile rahatlık, zindelik ve maceranın bir arada olduğu muhteşem bir balayı tatili sunuyor. Sherwood Exclusive Kemer Otel ise sınırsız eğlence imkânı sunan aquaparkı, animasyonları, sahne şovları, su sporları aktiviteleri ile balayı çiftlerini macera ve eğlenceye davet ediyor.

Güneş kalbinizi Seyşeller’de ısıtacak, Viyana’da aşkınız tarih yazacaK.

Balayını yurtdışında geçirmek isteyenler için ise ister cruise turlarıyla Hint Okyanusu’nun eşsiz maviliği, ister Avrupa’da kültür dolu bir balayı Setur ayrıcalığıyla mümkün. Valiz açıp kapatma derdi olmadan, sabahları farklı limanlar ve ülkelere uyanarak balayı seyahatinizi gezginliğin unutulmaz anılarıyla kuşatabilirsiniz. Artık her bütçe segmentine uygun hale gelen cruise seyahatleri ile çiftlerin ihtiyacı olan her şey ve fazlası cruise gemilerinde yer alıyor. Birer tatil köyü olan cruise gemileri, güneşlenme terasları, yüzme havuzları, spa ve spor imkanlarını misafirlerine sunuyor.

Eğlence meraklısı çiftler gece yolculuklarında doyasıya eğlensinler diye cruise gemilerimizde yer alan rock müzik konserleri, partiler, gece boyu açık diskolar gibi pek çok etkinlikle balayı tadını doyasıya çıkartmak isteyenler için ideal bir seçim. Setur’un avantajlı paket programları sayesinde genellikle Türkiye dışından başlayan cruise seyahatlerine uçak bileti ücreti de pakete dahil olarak sunuluyor.

Lüks Costa Victoria Cruise gemisinin ayrıcalıklarıyla balayı keyfi okyanusu sarsın isteyenler Seyşeller, Mauritius, Madagaskar, Reunion turu yapabilir, mavinin eşsiz tonlarının yer aldığı Hint Okyanusu’nda romantik bir balayı için her detaya sahip olabilir.

Kültür turu düşkünü çiftler için harika bir şans olan Prag ve Viyana turu şehir turlarının özel noktalarından, konserlere kadar eşsiz imkanlar sunuyor. Yaz aylarında Avrupa’nın en güzel noktaları olan Ren ve Mosel nehir turunda ise romantik Ren parkuru geçişi balayınızda unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlayacak. Aşklarının en özel dönemini, en güzel anlarla doldurmak isteyenler detaylı bilgi almak için setur.com.tr’yi ziyaret edebilir, yerini ayırtabilir.