İŞTE, YILIN YERLİ DİJİTAL HAVA YOLU ŞİRKETİ!..

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, Uzak Rota 2018 Yılı Seyahat Teknoloji Ödülleri kapsamında iki ödüle birden layık görüldü.

İŞTE, YILIN YERLİ DİJİTAL HAVA YOLU ŞİRKETİ!..

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, 2018 yılında girdiği dijital dönüşümün ardından ödüllerine ödül katmaya devam ediyor. Türkiye’nin önemli seyahat platformlarından Uzak Rota’nın halk oylamasıyla belirlediği 2018 Yılı Seyahat Teknoloji Ödülleri’nde iki ödüle birden layık görülen Pegasus, “Yılın Yerli Dijital Hava Yolu Şirketi” ve “Yılın Turizm Şirketi Blogu” kategorilerinde birinci seçildi.

Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü “2018 yılında girdiğimiz dijital dönüşüm hareketiyle birlikte, Pegasus’un ‘düşük maliyetli’ bir hava yolu olarak misafirlerine sunduğu fiyat avantajının yanı sıra, sunduğu dijital teknoloji çözümleri ve yeniliklerle de öncü ve misafirini düşünen bir havayolu olduğunu vurgulamaya devam ediyoruz. Bu dönüşümün ardından ödüllerimiz de artarak devam ediyor. Halk oylamasıyla ‘Yılın Yerli Dijital Hava Yolu Şirketi’ ve 'Yılın Turizm Şirketi Blogu’ seçilmek bizim için çok değerli. Türkiye’nin dijital hava yolu olarak, dijital teknolojiler ve benzersiz yenilikler sunmaya devam ederek misafirlerimizin seyahat deneyimlerini kolaylaştırmayı artırarak sürdüreceğiz.” dedi.