ISTTA'NINYÖNETİM KURULU BAŞKANI YALÇIN AYDIN OLDU

İstanbul Turizm Derneği (ISTTA) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda seçimlere tek aday olarak giren Yalçın Aydın, derneğin yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

ISTTA'NINYÖNETİM KURULU BAŞKANI YALÇIN AYDIN OLDU

İstanbul bölgesine ilgiyi artırmak ve turizmde sürdürülebilir büyümeyi sağlamak amacıyla 2017'de kurulan İstanbul Turizm Derneği'nde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Derneğin merkezinde gerçekleşen toplantıya tek aday olarak giren Zorlu Holding Turizm Hissedar Temsilcisi Yalçın Aydın delegeler tarafından seçilen isim oldu.

İstanbul'udünyaya tanıtmak için ellerinden geleniyapacaklarını ifade eden Yalçın Aydın, ''Güzide şehir İstanbul'umuzun, Paris, Londra ve Hong Kong gibi şehirlerle yarışır hale getirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu konuda yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bir yol haritası oluşturup, İstanbul'u dünyada daha iyi bir seviyeye taşımak istiyoruz. Derneğimiz, İstanbul'da turizme hizmet veren her temsilciyi kapsıyor. İstanbul turizmini tek çatı altında toplamayı hedefliyoruz. İstanbul markasına katkıda bulunmak amacıyla tüm kurumlarla ortak çalışmalar yürüteceğiz'' dedi.

Yalçın Aydın başkanlığındaki İstanbul Turizm Derneği'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yalçın Aydın - Başkan
Eyüp Bedir Babür - Başkan Yardımcısı
Tamer Yürükoğlu - Başkan Yardımcısı
Erol Turanlıoğlu - Genel Sekreter
Ziya Cihan - Sayman
Uğur Talayhan - Yönetim Kurulu Üyesi (Asil)
Murtaza Kalender - Yönetim Kurulu Üyesi (Asil)
Bülent Saruhan Saraylı - Yönetim Kurulu Üyesi (Asil)
İlter Ergenç - Yönetim Kurulu Üyesi (Asil)