İTALYAN RIVIERASI BODRUM’UN HAREMTAN KOYUNA GELİYOR

Bodrum Kalesi’ne bakan muhteşem manzarasıyla kapılarını açan Isola Manzara Gardens, İtalyan adalarının tat ve kokularını Bodrum’a getiriyor.

İTALYAN RIVIERASI BODRUM’UN HAREMTAN KOYUNA GELİYOR

İtalyan adalarının gastronomik geleneklerinin ve riviera mutfağının temsilcisi Isola Manzara Gardens, sade ve neşeli Akdeniz hayatından ilham alarak Bodrum’da yaz başında açılan METT Hotel & Beach Resort Bodrum bünyesinde hizmete giriyor.

Haremtan Koyu’nun en tepe noktasında yer alan ve muhteşem bir Bodrum Kalesi manzarası sunan Isola  Manzara Gardens, İtalya kıyılarından; özellikle Sicilya, Sardunya ve Capri adalarından lezzetler sunuyor. METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un Akdenizli kimliği ile tam bir uyum içinde olan restoran, kalamardan proşuttoya klasik antipastilerle başlayıp ev yapımı makarnalar veya İtalyan peynirleriyle devam eden, tam kıvamında bir tiramisu veya İtalyan dondurması ile biten bir yemekte misafirlerine güney İtalya’dan esintiler getiriyor. ‘La Parmigiana di Melanzane’, patlıcan parmigiana, ‘Orata alla griglia’, Sicilya soslu ızgara sinarit, ‘Spaghetti alle vongole e bottarga’, midyeli ve balık yumurtalı spaghetti, menüdeki modern klasiklerden bazıları… Restoranın mutfağında ise İtalyan şef Simone Rastelli bulunuyor.

Tüm iç ve dış mekanların aydınlık, sıcak ve samimi yapısı, tipik İtalyan servis biçiminde de kendini gösteriyor. Isola Manzara Gardens’ın müdürü Antonio Sannai, “Akdeniz Rivierası’nın en özel noktalarından Bodrum’a, Isola Manzara Gardens ile İtalyan adalarının havasını getirmekten mutluyuz. Amacımız misafirlerimize klasik ada mutfaklarından özel örnekler ve içecekler sunarken, zeytin ağaçları, meltem esintileri ve en güzel Bodrum manzaraları eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşatmak” diyor.  

Sunset Hospitality CEO’su Antonio Gonzalez ise, markanın Bodrum’a gelmesi ile ilgili olarak şunları söyledi: “Isola Ristorante'nin Bodrum’daki açılışı, misafirlerimize gastronomik seçeneklerimiz aracılığıyla benzersiz konseptler deneyimlemeleri için destinasyonlar sunma misyonumuzu tamamlıyor. Isola Manzara Gardens ile İtalyan Riviera’sını; konukların zengin mutfak geleneklerinin tadını çıkarırken rahatlayıp sosyalleşebileceği ve Bodrum Kalesi’nin en güzel manzarasını izleyecekleri bu heyecan verici yerin merkezine getiriyoruz.”

Bodrum merkeze yakın konumuyla 12 ay boyunca açık olacak Isola Manzara Gardens, kapsamlı bir İtalyan şarapları listesinin yanı sıra, Capri Negroni, Tavolara Spritz gibi özgün kokteylleri ile de dikkat çekecek.