JOLLY TUR'DAN KURBAN BAYRAMI'NDA YILDIZ YAĞMURU

Miracle Resort Hotel’de Tatlıses ve Gündeş’ten müzik ziyafeti

İbrahim Tatlıses bayramın ikinci gecesi olan 9 Aralık’ta, Ebru Gündeş ise 10 Aralık’ta Miracle Resort Hotel’de sahne alıyor. Bu muhteşem ikiliyi izlemek için Miracle Resort’ta en az 4 gece konaklamanız gerekiyor.

Ultra herşey dahil sisteminde ve denize sıfır konumdaki Miracle Resort  Hotel, Antalya Lara mevkiinde bulunuyor ve Antalya şehir merkezine yalnızca 11 km uzaklıkta... A la Carte restoranları (İtalyan, Türk, Çin, Balık), yetişkin ve çocuklar için ısıtmalı kapalı yüzme havuzları, discosu, spa ve güzellik merkezleri, fitness center, sauna, aerobik ve step salonları, ışıklandırmalı tenis kortları, basketbol sahası, dart, masa tenisi, beach voley, mini futbol, mini golf kulübü, gece ve gündüz animasyoları, sinema salonuyla misafirlerini 7 gecelik konaklamalarda günlük peşin 175 YTL’den başlayan fiyatlarla bekliyor.

Tatlıses’li ve Ziynet Sali’li bayram tatilinin geceliği 110 YTL 

 
9 Aralık’ta Ziynet Sali ve 10 Aralık’ta İbrahim Tatlıses’in sahne alacağı Limak Limra Hotels & Resort’ta ise bu müzik ziyafetini izlemek için en az 4 gece konaklamak gerekiyor. 7 gecelik konaklamalarda ise günlük peşin 110 YTL’den başlayan fırsatlarla bu muhteşem programı izleme imkanı sağlanıyor.
  
Kemer Kiriş mevkiinde denize sıfır konumda, bünyesinde 7 A la Carte restoran, 4 açık yüzme havuzu, 5 kaydıraklı aqua park, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzları, hamam, jakuzi, sauna, fitness ve masaj salonu barındıran Limak Limra Hotels & Resort’ta ayrıca alış-veriş merkezi, disco, tenis kortu, amfi tiyatro, gece ve gündüz animasyon şovları, su sporları ile de dolu dolu bir bayram tatili geçirebilirsiniz.
Jolly Tur’dan 5 yıldızlı otellerde rüya gibi tatil seçenekleri…
Jolly Tur, muhteşem sanatçıların yer aldığı sanatçılı programların yanı sıra bu bayramın favorileri olan Türkiye’nin en seçkin otellerinden Lara’da  Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, Kemer’de The Maxim Resort Hotel ve Majesty Hotels Resorts Mirage Park, Side’de  Horus Paradise’ta birbirinden cazip ödeme koşulları ile 79.90 YTL’den başlayan fiyatlarla tatil imkanı sunuyor.