KALE ÇANAKKALE BİSİKLET FESTİVALİ GÜN SAYIYOR



GTP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, bisiklet turu güzergâhı başta olmak üzere bisiklet fuarı ve yapılacak hazırlıklar hakkında bilgiler verdi. 113 tarihi ve turistik noktanın yer aldığı Troya ve Gelibolu parkurlarından oluşan 122 kilometrelik Türkiye’nin en yüksek katılımlı bisiklet festivaline 5000 bisikletlinin katılması bekleniyor.



Halil Öncü, Aydeğer ve Çelik'ten bilgiler aldı.

GTP TURİZM A.Ş'den önemli organizasyonlar

Çanakkale Bisiklet Festivali, KALE Grubu isim sponsorluğu ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ana spornsorluğunda organizasyonu ise Gtp Turizm A.Ş. tarafından yürütülüyor.
GTP TURİZM A.Ş. Çanakkale merkezli ulusal ve uluslararası sayısız bağlantıları olan, tur operatörlüğü, etkinlik yönetimi, teknoloji ve konaklama sektörlerinde başarılı turizm faaliyetleri yürüten, yaptığı işler uluslararası ölçeğe çıkmış, Çanakkale' li girişimciler olan Ahmet Çelik ve Armağan Aydeğer tarafından  kuruldu.
Temel felsefesi Çanakkale bölgesi ve ülkemiz için turizm alanında üst düzey, nitelikli ve farklı işler yürütmek olan  GTP TURİZM, Ortaklarının hem turizm ve hem de spor etkinlikleri alanlarındaki uzmanlık ve deneyimleri ile birçok başarılı işe imza atmış olmaları yapacakları etkinliklerde güven referansı olarak önemli bir zemin oluşturmakta.
GTP TURİZM A.Ş'nin gerçekleştirdiği spor etkinlikleri arasında, Turkcell Gelibolu Maratonu, Lord Byron Swim adıyla bilinen yüzme etkinliği, Hellespont & Dardanelles Swim marka adıyla her yıl düzenlenen yüzme etkinliği yer alıyor.


Geçtiğimiz yıl düzelenen Bisiklet Turundan görüntüler...