KAPALI DÖNERİN ANTALYA'DAKİ ADRESİ 'GORYON RESTORAN'

Goryon Antalya’nın cazibe merkezi olan Kapalı yol girişinde iki katı ile hizmet veriyor. Ulaşım olarak da merkezi konumda bulunması nedeniyle çok rahat bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Antalya’da son dönem açılan AVM’lerden Markantalya’ya 100 mt. mesafede olan Goryon, tramvay geçiş hattına da oldukça yakın. Antalya’nın ticaret kalbinin attığı nokta olan kapalı yol yerli ve yabancı turistlerin akın akın geldiği bir alışveriş mekanı. Günde en az 40 bin kişinin geçtiği bu yolda özellikle çok sayıda yabancı turisti de görmeniz mümkün.




Restoran girişinde Goryon Restoran İşletme sahibi olan aynı zamanda Antalya İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı olan Serkan Çobanoğlu karşılıyor bizleri. Doğma büyüme Antalyalı olan Serkan Bey doğduğu ve büyüdüğü bu evde Goryon markası adı altında hizmet vermenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını iletiyor bizlere…



“1972 Antalya doğumluyum. Restoranımızın bulunduğu bu evde doğdum büyüdüm. Burası dedemden kalma bir evdi. Bu evin altında bizim burada bakkaliye dükkânımız vardı. Halen marketimiz aşağıda hizmet veriyor. Franchise olarak başladığımız Restoran işine de Goryon markası ile devam ediyoruz. İşimizi çok seviyoruz. Burası eskiden trafiğe açık bir yoldu. Çok iyi hatırlıyorum o zamanlar dönemin Belediye Başkanı Hasan Subaşı tarafından bu yol trafiğe kapatıldığı zaman tüm esnaflar belediyeye yolun açılması yönünde telkinlerde bulunmuştu. Fakat şu anda yol açılıyor deseler eminim ki kapatılmasını isterler. Restoran önünden kapalı yoldan günde 30-40 bin arasında insan geçişi olmaktadır. Goryon Restoran ve aynı zamanda aşağıda bulunan marketimiz ile birlikte misafirlerimize hizmet etmenin keyfini yaşıyoruz. Restoranımızı mimarımız Serdar Aydın ile birlikte dizayn ettik ”







İki kartlı bu sempatik restoran 80 kişi açık, 150 kişilik de kapalı bir mekana sahip. 25 çalışanı ile hizmet veriyor. Döner, Pide, Fast Food ve ev yemeklerini bir arada sunan profesyonel aşçılar ile çalışan bir mekan olarak göze çarpıyor. Ürünlerin ana kalemini ise döner oluşturuyor. Özellikle spesiallerinden birisi olan Kapalı et döneri ise vazgeçilmez bir tat olarak mutlaka tadılması gereken bir lezzet olarak tercih ediliyor. Goryon Restorana özel bir reçete ile hazırlanan kapalı dönerin sırrı, çıtır çıtır iki hamur arasınının kaşar peyniri ile kaplandıktan sonra susamla tatlandırılmış olması. Bu arada yine Goryon’a özel odun ateşinde pişen lahmacun ve Pizza’yı da tatmanızı öneririm.





Goryon Restoran haftanın her günü sabah 08.30 da hizmete başlarken gece de 22.30’da kapılarını kapatıyor. Ürün tedariklerini ise daha çok tanınan markalar ile sağlayan Goryon’un tedarikçileri arasında Sütaş, Polonez,Pınar, Banvit ve Uno markalarını sayabiliriz.

Sabah kahvaltılarında kahvaltı tabağının yanı sıra tost çeşitleri ile de dikkat çeken Goryon da yine sabahın çorbalarından Mercimek ve özellikle domates çorbası da çok tercih edilmekte. Öğlen saatlerinde 11.00 ile 17.00 saatleri arasında her gün üç ana menü ile ev yemekleri bölümü de bölge çalışanlarının yoğun ilgisini çekiyor. Bu mutfakta da her gün birbirinden değişik ev yemeği çeşidi gelen konukların beğenisine sunuluyor. İçecek grubunda ise soğuk meşrubatlar, kışa özel salep, sıcak çikolata, çay ve İtalyan kahveleri bulunuyor. Goryon ayrıca bu güzel tatları Paket servis hizmeti ile de ulaştırmakta. Bu arada ev usülü yapılmış sütlü tatlıları ile künefesini de bir başka lezzet olarak tercih edebilirsiniz.



Oldukça modern çizgiler ile dizayn edilmiş Restauran’ın ikinci katında doğum günleri, partiler ve 40-50 kişilik çeşitli organizasyonlar yapılırken, grup turistler de ağırlanıyor. Restoran’ın kalitesinin oldukça yüksek olmasının yanı sıra yemekleri ise bir o kadar uygun. Bir kişi 3 TL. ile 15 TL. arasında yemek çeşitleri arasında seçim yapma şansına sahip.





İlgileri için teşekkür ettiğimiz Goryon Restoran Sahibi Serkan Çobanoğlu, herkesi mutlaka bu lezzetlerden tatmak üzere Goryon’a beklediklerini ifade ediyor bizlere…

“Eski tarihi bir dokuda, gelen misafirlerimizi evlerinde gibi hissetmelerini sağlıyoruz. Keyifli bir ortamda herkesi buraya bu güzel lezzetleri tatmaya bekliyoruz. Her gelen misafirimiz ve özellikle yabancı misafirlerimiz hem dışarıdan hem içeriden çok sayıda fotoğraf çekerek sosyal ortamlarında paylaşıyorlar. Buda bizi çok mutlu ediyor. Bir gördüğümüz misafirlerimizi daha sonra defalarca burada görmek bizleri de daha da mutlu ediyor. Servisimiz ve kalitemiz ile beraber Antalya’da bilinilirliğimizi gösteriyoruz. Böyle güzel bir yerde hizmet vermekten de ben ve ekibim büyük keyif alıyoruz”




Antalya Kapalı yolda hizmet veren Goryon’a gidip bizde bu lezzetlerden bazılarını tatma imkanı bulduk. Özellikle Spesiallerinden birisi olan Kapalı Döner harikaydı. Bu arada ikinci katta yer alan balkonunda da bir şeyler yiyip içerken hem Kapalı yolun o güzel manzarasını hem de bu eski yapıda geçmiş Antalya’yı yaşayabilirsiniz.

Goryon Restoran
Antalya - Kapalıyol - Kazım Özalp Caddesi No.76
Sipariş Hattı: Tel. 244 40 00 – 243 24 24
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Goryon-D%C3%B6ner/884034691607305?fref=ts