KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Food Product ve Hotel Equipment Fuarları kapılarını 32'inci kez, FoodProduct - Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nın kapılarını 28'inci kez açıyor.

KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Çeyrek asrı aşkın fuarcılık tecrübesiyle sektörü Antalya'dan dünya pazarlarıyla buluşturan ANFAŞ - Antalya Fuar ve Kongre Merkezi; HotelEquipment - Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın kapılarını 32'inci kez, FoodProduct - Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nın kapılarını 28'inci kez açıyor.

16 - 19 Mart 2021 tarihleri arasında Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarlara, 450'nin üzerinde katılımcıyı, yurt içinde 81 il ve yurt dışında 45'in üzerinde ülkeden 45.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi planlıyor.

Anfaş Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek fuarlar hakkında değerlendirme yapan AKTOB Bşk. Erkan Yağcı; ANFAŞ Fuar Merkezi, Antalya'nın uluslararası boyutta fuar organizasyonlarının yapılabildiği bir merkez olması yönünde çok önemli fuarlar gerçekleştiriyor. Sektör profesyonellerini ve tedarikçi firmaları bir araya getiren FoodProduct ve HotelEquipment özellikle konaklama sektörünü yakından ilgilendiren  firmalarla buluşmasını sağlayarak misafirlerimize en iyi ürün ve hizmet sağlamamızı sağlayan ürünleri rahatlıkla ulaşabileceğimiz noktaya getiriyor.  Piyasa ve ürün analizlerini sağlayabildiğimiz bu organizasyonlar aynı zamanda turizm hareketlerine de önemli katkılar sağlamaktadır. Desteğimiz her zaman olduğu gibi bu yılda sürecek ve daha da gelişmesi yönünde işbirliklerimizi geliştireceğiz." dedi.