KARTACA TURİZM'DEN İSKANDİNAV ÜLKELERİNDE WORK-SHOP

Solresör Malmö ofisinde Bodrum ve Marmaris’ten otelcilerle bir araya gelen yetkililere ve satış elemanlarına oteller hakkında 30 ar dakikalık sunum yapıldı.
Solresör yetkilileri 2012 yılında 190 bin kişilik bir operasyon yaptıklarını dile getirerek 2013 yılından umutlu olduklarını söylediler.



GETOB – Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği başkanı Bülent Bülbüloğlu’nun da katıldığı work-shopta, Bülbüloğlu şunları söyledi; İskandinav pazarından ileriye dönük olarak ciddi umut beslemekteyim. İskandinav pazarında çalışan tur operatörü ve acentalarımızla işbirliği yapmak amacıyla burada bulunmaktayız. Hangi pazarda ne tür destek verilmesi gerekiyorsa GETOB, BODER, FETOB başta olmak üzere yerel yöneticilerimizle, Turizm Altyapı Hizmet Birlikleri ve Muğla Valiliğimiz ile buna hazırız. Bir pazarın sayısal olarak daha iyi düzeye getirilmesi öncelikle doğru reklam mecrası kullanmak ve uçak sayısının yeterli olmasını sağlamakla olacaktır, dedi.

GETOB Başkanı Bülbüloğlu, Malmö’de yapılan Work-Shop’un ardından Danimarka’nın Herning kentinde düzenlenen Ferie For Alle fuarına ve aynı zamanda farklı tur operatörü satış elemanları ile de Kartaca Turizm’in düzenlediği Work-Shop’a katılacaklarını söyledi.