KAYA PALAZZO GOLF RESORT HAZİRAN SONUNDA AÇILIYOR

WATG tarafından tasarlanan Kaya Palazzo Golf Resort, 3.500 m2'lik spa merkezi, deniz manzaralı odalar, özel tasarlanmış aqupark, özel havuzlu süit odalar, koloniyal tarzda dekore edilen villalara sahip.

Deniz manzaralı, lüks ve konforlu toplam 633 oda ve 8 villadan oluşan Kaya Palazzo Golf Resort’ta; 80 m²’den başlayan iki odalı suitler, doğrudan havuz girişi olan suitler, kendi özel havuzu bulunan ultra kişiselleştirilmiş villalar ve özel plaji olan VIP villalar bulunuyor.
Kaya Palazzo Golf Resort içinde 25.000 m² alan konumlandırılmış toplam 8 adet özel villa yer alıyor. Villa Ducale ve Villa Venice olarak adlandırılan villalar Antalya’nın doğrudan deniz manzaralı ve denize en yakın villalar olacak.

Tesiste açık büfe restoranın yanı sıra Lübnan, Asya, Akdeniz füzyon, İtalyan ve Steakhouse mutfak seçenekleri bulunuyor.

3.500 m² alanda hizmet veren Spa Merkezi, tarihi Osmanlı teması üzerine kurulu, aynı zamanda Türk, Fin, Rus temalarını harmanlayan uluslararası bir yapıya sahip. ( Kaynak:turizmgazetesi.com )