KAYAKAPI PREMİUM CAVES – CAPPADOCİA AVRUPA'NIN EN LÜKS OTELLERİ ARASINA GİRDİ

Dünya’nın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travelers’ Choice 2016” ödüllerini açıkladı. Bu ödüller çerçevesinde Kayakapı Premium Caves - Cappadocia, Avrupa’nın En Lüks Otelleri arasında gösterilen 3 Türk Otelinden birisi oldu.



“Travelers’ Choice 2016” ödülleri kapsamında toplamda 3 kategoride ödül kazanan Kayakapı Premium Caves – Cappadocia aşağıdaki ödülleri almaya hak kazandı:

Avrupa’nın En Lüks 25 Oteli / 10. Sıra

Türkiye’nin En Lüks 25 Oteli / 2. Sıra

Türkiye’nin En İyi 25 Oteli / 4. Sıra

“Avrupa’nın En Lüks 25 Oteli” arasında Kapadokya’dan seçilen tek otel olarak yer almanın haklı gururunu yaşayan Dinler Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yakup Dinler, “Bu ödül ile Kapadokya’da sadece kitle turizminin yapılmadığını, lüks turizm alanında da Kapadokya ve Türk Otelciliğinin Avrupa’da söz sahibi olduğunu görmek bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti. Bu ödülleri almamızda emeği olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

DINLER GROUP

1984 yılında Dinler Mocamp - Nevşehir tesisleri ile temelleri atılan Dinler Group, 32 yıldır Türk turizmine 6 otel işletmesi, ticari hava balon işletmeciliği (Royal Balloon - Cappadocia) ve seyahat acentacılığı (KTS - Kayakapı Travel Services) dallarında hizmet veriyor. Dinler Group’un son halkası olan ve Ürgüp halkı tarafından “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen Kayakapı Premium Caves – Cappadocia 1 Mayıs 2013 tarihinden bu yana gururla misafirlerini ağırlamaktadır.