KAYMAKAM’DAN HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Halil ÖNCÜ ( DEMRE ) - Antalya’nın tanınmış Turizmci ve İş adamlarından Rıza Perçin ve Musa Taşkın, Demre İlçesi Çayağzı bölgesinde Myra Antik Kentinin liman şehri olan Andriake Ören yeri içinde yer alan Likya Uygarlıkları müzesine 90 bin TL. tutarında 10 kişilik bir adet Buggy Golf arabası bağışında bulundu.

KAYMAKAM’DAN HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Bağışlanan araç Müze ile giriş kapısı arasındaki mesafede yaşlı ve yürüme rahatsızlığı olan misafirlere hizmet veriyor. Turistler ise verilen hizmetten oldukça memnun.

Kaymakam’dan teşekkür plaketi..

Kaymakam Murat Uz, Demre turizmi adına yapılan bu önemli bağış için İş Adamlarına teşekkür ederek, bir teşekkür plaketi verdi. Kaymakam Uz “ İlçemiz turizmi adına her zaman katkılarını sunan değerli turizmci İş Adamları sayın Rıza Perçin ve Musa Taşkın Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Likya Uygarlıkları müzesine gelen turistler verilen bu hizmetten oldukça memnunlar” dedi.

Her şeyi devletten beklememek gerek!

Halen TÜRSAB Batı Antalya Başkanlığı görevini de sürdüren hayırsever İş Adamı Rıza Perçin de yaptığı açıklamasında her şeyi devletten beklememek gerektiğini ifade ederken“ Bölgemizin en önemli geçim kaynaklarından bir tanesi turizm. Ayrıca bölgemiz çok zengin arkeolojik zenginliklere sahip. Bu arkeolojik zenginliklerin sergilendiği çok sayıda müze de bölgemizde bulunuyor. Bu müzelerden bir tanesi de Demre’de Andriake Örenyeri içinde yer alan Likya Uygarlıklar müzesi. Buraya binlerce ziyaret gerçekleştiriliyor. Müze ile giriş noktası arası biraz uzak. Sayın Valimiz de Demre ziyaretlerinde bu konuda bizlerden bir çözüm bulmamızı istedi. Bu doğrultuda özellikle yaz aylarında buraya gelen yaşlı ve yürüme rahatsızlığı olan misafirlerimizi düşünerek müze müdürlüğümüzün kullanması adına iş ortağımız Musa Taşkın ile birlikte 90 bin TL. tutarında 12 kişilik bir adet Buggy Golf arabasını müzeye bağışladık. Bu bölgemiz için olukça ihtiyaçtı. Her şeyi devletten beklememek gerektiğini düşünüyorum. Bölgemiz turizmine hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.