KEMER, AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞMALI!..

KEMİAD (Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği ) Başkanı olan ve geçtiğimiz dönem Ak Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı olan, bu dönemde Ak Parti’nin muhtemel adayı Kemerli Turizmci ve İş damı Özgür Kurga, Kemer’in artık Ak Belediyecilik buluşmasının gerektiğini söyledi.

KEMER, AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞMALI!..

İlçemiz Ak Parti Belediyeciliği ile tanışamadığı için gerekli hizmeti alamadı, alamıyor! 

Kemer halkının, Kemer’in gelişmesi ve kalkınması için Ak Belediyecilik ile bütünleşmesi gerektiğini söyleyen Özgür Kurga, “Kemer, turizmin en önemli ve turizmin ilk başladığı merkezlerinden bir tanesi. Yerel yönetim anlamında Kemer son dönem sahipsiz bir durumda. İlçenin birikmiş sorunların çözümü için artık düğmeye basılmalı. Kemer’in sürdürülebilir projelere ihtiyacı hayata geçirilmeli. Maalesef ilçemiz Ak Parti Belediyeciliği ile tanışamadığı için gerekli hizmeti alamadı, alamıyor.  Kemer’den çok daha geri durumda bulunan birçok turizm merkezi şu anda Belediyecilik anlamında Kemer’i geçti. Ülkemizin dört bir yanında birçok bölge ve özellikle Antalya’mızdaki Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sonrasında projeleri bir bir hayata geçilmesi ile bu tam anlamıyla ortaya çıkmaktadır” dedi. 

Kemer’in birikmiş sorunlarının çözümü uyumdan geçiyor!

Türkiye’de Ak Parti iktidarı ile birlikte yerel yönetimler anlayışının değiştiğini ve sorunların çözümüne yönelik bir belediyecilik anlayışının kazanıldığını da söyleyen Özgür Kurga, “ Birçok yerde görüldüğü gibi Ak Parti iktidarından önceki belediyecilik anlayışı ile sonrasında belediyecilik anlayışı arasında derin uçurumlar var. Kemer’de bunu çok iyi hissediyor. Sorunların çözüldüğü, yatırımların yapıldığı, Kemerlilerin düşüncelerine önem verildiği Ak Belediyecilik ile Kemer de artık tanışmalı. Kemer’in birikmiş sorunlarının çözümü uyumdan geçiyor. Eğer iktidar ile birlikte yol alınırsa Kemer’e hizmetin çok daha kolay ve hızlı olacağını düşünüyorum. Başarılı İlçeler bazında baktığımızda iktidar ile uyumlu Belediyelerini daha çok hizmet yaptıklarını görüyoruz. Bu uyum halka hizmet ve vatandaş memnuniyeti noktasında da önemli çalışmaları beraberinde getiriyor. Kemer’in daha çok hizmete ve yatırıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bunun da yerel yönetimler eliyle daha hızlı bir şekilde yerine getirileceğini düşünüyorum.

Kemer hak ettiği noktada değil!

Kemer’in hak ettiği noktada olmadığını ısrarla vurgulayan Özgür Kurga, “ Kemer’in hak ettiği noktada hizmetlerin yapıldığını sanmıyorum. Kemer’in daha çok hizmete ve yatırıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bunun da yerel yönetimler eliyle daha hızlı bir şekilde, uyum içerisinde yerine getirileceğini düşünüyorum. Artık çözümün bir parçası olmak gerek. Zira, Kemerde sorununun parçası olmayı tercih edenler yeterince var. Artık Kemer’de projeler konuşmalı. Amacın, birlik ve beraberlik içinde, tek vücut olarak millete hizmet etmek, vatandaşın sıkıntısına ortak olup her zaman elini sıkmak, halini hatırını sormak ve vatandaşlarımıza, bölgemize kalıcı ve sürdürülebilir projeleri hayata geçirilmesi olmalıdır.” diye konuştu.