KEMER’DE 18. SUALTI GÜNLERİ AÇILIŞ TÖRENİ

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ile Kemer’de merkezi bulunan Akdeniz Üniversitesi Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen ve Kemer Belediyesi ile bölgenin önde gelen otellerinin sponsorluğu ile gerçekleştirilen Kemer Sualtı Günleri açılış töreni yapıldı.

KEMER’DE 18. SUALTI GÜNLERİ AÇILIŞ TÖRENİ

Bu yıl 18. düzenlenen etkinliğin açılış töreni töreni Hilton Double Tree Otel'de gerçekleştirildi.

Akdeniz’in Antalya kıyılarındaki sualtı doğal ve arkeolojik değerlerin dünyaya tanıtılması amacıyla bu yıl on sekizincisi düzenlenen Uluslararası Kemer Sualtı Günleri, KETAV (Kemer Tanıtım Vakfı) ve Akdeniz Üniversitesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştiriliyor.

Organizasyon Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği ve Kemer Belediye Başkanlığı tarafından destekleniyor. Etkinlik kapsamında; etkinlik boyunca sualtı fotoğraf ve film yarışmaları, bilimsel toplantılar, sualtı kültür mirası hakkında eğitimler gerçekleştirilecek.
Açılışa Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da katılırken, 18. Uluslararası Kemer Sualtı Günleri kapsamında gerçekleştirilen SUALTI DÜNYAM Kemer Anaokulları Çocuk Resim Sergisi’ne katılan çcouklar ve okul yöneticilerine sertifika ve plaketleri verildi.