KEMER’DE “KEMER CUP 2018” FUTBOL ŞÖLENİ



Aralarında İran, Kosova, Arnavutluk gibi ülkelerden gelen takımlar ile ülkemizden Galatasaray, Trabzonspor, Göztepe, Altay, Çaykur Rize, Sarıyer, Sivas, Balıkesir, Büyükşehir Belediye gibi Türkiye'nin 45 ilinden 119 Takımın katıldığı “Kemer Cup 2018 “ renkli görüntülere sahne oluyor. Yaklaşık bine yakın sporcu ve aileleri ile birlikte toplamda 5 bine yakın kişi Kemer'de kış turizmini canlandırıyor. Turnuvalar Oflaz Futbol Kompleksinde düzenlenirken, ailelerde müsabakalara büyük ilgi gösteriyor.




Organizasyonun gerçekleşmesinde ve son dönem Kemer'de futbol turizminin gelişmesinde emeği olan  Oflaz Turizmin ve Oflaz Futbol Kompleksinin sahibi Ozan Güven konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ Uluslararası Kemer Kupası 2005, 2006, 2007 ve 2008 doğumlular kategorilerinde Türkiye’nin 45 ilinden katılımla aynı zamanda yurt dışından gelen takımlarımın da katılımı ile Kemer’de ilk defa organize diyoruz. Uzun zamandan bu yana hazırlandığımız bu organizasyonu hayata geçirdik. Organizasyon için konaklamalarımızı dört otelde gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık binin üzerinde sporcumuz var. Ailelerinde katılımı ile ciddi bir sayıya ulaştık. Yurt içinden İstanbul ve İzmir ağırlıklı kulüplerimiz var. Yurt dışından İran, Kosova ve Arnavutluk’tan takımlarımız var. Galatasaray, Trabzonspor, Göztepe, Bursaspor, Altay, Çaykur Rize, Sarıyer, Sivas,Balıkesir, Büyükşehir Belediye gibi  A takımlarının alt yapı oyuncuları da yaş gruplarına göre turnuvaya katılıyorlar. Her zaman kış turizmi diyoruz. Canlanması gerekir diyoruz. Kemer adına bu konuda elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz” dedi.



19-22 Ocak tarihleri arasında Kemer’de gerçekleşen organizasyonda takımlar farklı şehirlerden gelen takımlar ile çok sayıda maç yapma, seyahat, turnuva, kamp ortamını tecrübe etme, takım arkadaşları ve diğer yaşıtları ile paylaşımda bulunma fırsatı yaşıyorlar.