KEMER, LASTMİNUTEFAİR ANTALYA’DA

Kemer, GMT Fuarcılık tarafından düzenlenen “Lastminute” Turizm Pazarlama Fuarı'nda tanıtılıyor.

KEMER, LASTMİNUTEFAİR ANTALYA’DA

Antalya Anfaş Fuar ve Kongre Merkezi’nde arasında düzenlenecek olan “Lastminutefair” Turizm Pazarlama Fuarı, sektörde yaşanan zorluklara rağmen 2021 sezonuna katma değer yaratmak ve aktif pazarların ilgililerine motivasyon yaratabilmek amacıyla çözüm arayacak.

Fuar, güncel şartlar dahilinde bin 500’e yakın yurtdışı turizm profesyoneli ve seyahat acentesini ağırlıyor.GMT Fuarcılık, Türkiye‘nin önde gelen turizm markalarını ve bileşenlerini dünya turizm pazarlarına sunarak turizm profesyonellerinin, yatırımcılarının ve yeni girişimcilerinin Türkiye ile olan iletişimini B2B görüşmeleri çerçevesinde arttırmayı ve pekiştirmeyi hedefliyor.

Fuarın açılışını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan yaptı. Bakan Yardımcısı Alpaslan, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, Antalya Turizm İl Müdürü İlknur Selçukköker, Fuar Yetkilisi Selçuk Meral fuarda kurulan Kemer standını ziyaret etti.

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak ve KETOB Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar, Kemer Belediyesi Arge sorumlusu Ömer Nizam ve Kemer Belediyesi Basın Danışmanı Halil Öncü, Kemer standını ziyarete gelenlere ilçe hakkında bilgiler veriyor.