KEMER MİRANDA MORAL HOTEL 29 HAZİRAN'DA SEZONU AÇIYOR

Halil ÖNCÜ (KEMER) - Kemer Merkez’in sahil bandında yer alan ve 110 yatağa sahip olan Miranda Moral Hotel yeni sezonu 29 Haziran’da açıyor.

KEMER MİRANDA MORAL HOTEL 29 HAZİRAN'DA SEZONU AÇIYOR

İşletmesini Kemer’in yakından tanıdığı deneyimli turizmci Nejdet Şeker’in üstlendiği Miranda Moral Hotel  Pandemi sonrası aldığı tüm tedbirler ile birlikte güvenli bir tatil için misafirlerini bekliyor.

Tüm Tedbirleri alarak sezona merhaba diyeceklerini ifade eden Miranda Moral Hotel Sahibi Nejdet Şeker “ Pandemi sonrası sezonu açmak için gün sayıyoruz. 29 Haziran 2020 Pazartesi günü otelimizi misafirlerimizin hizmetine açıyoruz. Geçtiğimiz dönem içerisinde yer alan boş dönemde otelimizi hijyen anlamında gereken her türlü işlemi yaptık. Misafirlerimizin kapı girişinden tatillerinin son gününe kadar güvenli bir tatil yapmaları adına her türlü tedbirimizi aldık. Odalarımızı her gün dezenfekte ediyoruz. Misafirlerimizi ateş ölçer ile karşılıyacağız ve onların sosyal mesafe konusunda dikkat etmeleri için her türlü önlemi aldık. Şu anda Kemer’de tatil yapmanın tam zamanı diyoruz. Muhteşem bir sahil, muhteşem bir deniz ve muhteşem bir doğa ile misafirlerimizi otelimizde ağırlamak için gün sayıyoruz. Tüm misafirlerimizi gönül rahatlığı ile tatil yapmaları için Kemer’e tesisimiz Miranda Moral Hotel’e bekliyoruz” dedi.


http://mirandamoralhotel.com/