KEMERLİ NORVEÇLİLER 2021’İ DENİZE GİREREK KUTLADI

Halil ÖNCÜ(KEMER) -2020 yılını bir an önce unutmak isteyen ve 2021 yılında yeniden her şeyin normale dönmesini umut eden Kemer’de yaşayan yerleşik Norveçliler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılı denize girerek kutladı.

KEMERLİ NORVEÇLİLER 2021’İ DENİZE GİREREK KUTLADI

Kemer’de yer alan turizm firması Viking Turizm ortaklarından İbrahim Yıldırım ile birlikte sabahın erken saatlerinde Kemer 1 plajında Buluşan Norveçliler, başlarında Noel baba şapkası ile 2020 yılını bir an önce unutmak istediklerini ve normale dönmek istediklerini belirtirlerken, Kemer’in muhteşem denizine girerek yeni yılı kutladılar.

Viking Turizm ortaklarından İbrahim Yıldırım, zor bir dönemden geçtiklerini belirtirken “ 2020 yılı oldukça zorlu geçen bir yıl oldu. Covid-19 belası maalesef tüm dünyayı adeta kavurdu. 2020 yılını unutmak istiyoruz ve yepyeni bir sayfa ile 2021 yılına girmek istiyoruz. Aşı haberleri ile de hayli umutluyuz. Her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yılı denize girerek kutluyoruz. Kemer’de yer alan yerleşik Norveçli dostlarımız ile birlikte 2021 yılına Kemer’in muhteşem denizinde giriyoruz” dedi.

Kemer’de bin 500’e yakın yerleşik İskandinav bulunuyor.