KEMPINSKI HOTEL THE DOME BELEK'TEN MERHABA!...

Selçuklu mimarisinin zengin mirasını, Akdeniz’in eşsiz mavisi ile bir araya getiren Kempinski Hotel The Dome Belek, yaza kapılarını açıyor.

KEMPINSKI HOTEL THE DOME BELEK'TEN MERHABA!...

Akdeniz’in eşsiz sahilleri ve doğanın göz kamaştıran güzelliği, Kempinski Hotel The Dome Belek’in kültürel estetiği ile bir araya gelerek unutulmaz anılar biriktirmek üzere yazı karşılıyor. 14 yıldan bu yana Butik otel anlayışı ile her karesinde ayrıcalıklı servisler sağlayan Kempinski Hotel The Dome Belek, görkemli yapısı ile de dikkat çekiyor. Avrupa kökenli hizmet anlayışını kültürel miras ile harmanlayan otelin ana girişkapısı, Konya’da bulunan Eşrefoğlu Camii kapısının replikası olma özelliğini taşıyor. 704 yıldır ayakta kalan bu muhteşem Selçuklu mimarisinin izleri, otelin tüm alanlarında ve tasarımında önemli rol oynuyor ve ilhamını bu kültürel mirastan alıyor. Ayrıcalıklı tasarım anlayışını kapıların ardında da devam ettiren otelde, lobi mobilyalarının tamamını özel olarak koleksiyonlanmış vintage FENDI CASA dizaynı ile göz dolduruyor.

Baştan aşağıya kişiye özel hizmet ve misafirperverlik anlayışı mutfakta da devam ediyor. Gerek ana restoranında gerekse a la carte restoranlarında damak zevkine düşkün olan konuklar için birbirinden lezzetli seçkin yemeklerin yapımında özellikle doğal ve katkı maddesiz ürünlerin kullanılmasına dikkat ediliyor.

Kempinski Hotel The Dome Belek, Akdeniz’in her tonunu bünyesinde buluşturarak sizlere benzersiz bir deneyim sunmak için kapılarını yaza “merhaba” diyerek açıyor.