KEMPİNSKİ HOTEL THE DOME’DA SPA DENEYİMİ

Kempinski Hotel The Dome Spa, birbirinden özel masaj ve servisleri ile yaz tatilinizi bir üst seviyeye taşıyor.

KEMPİNSKİ HOTEL THE DOME’DA SPA DENEYİMİ

Akdeniz’in incisi Antalya’nın benzersiz atmosferinde uluslararası kalite anlayışı ile hizmet veren Kempinski Hotel The Dome’da deniz ve güneşin tadını çıkarırken, The Dome Spa’da kendinizi ve ruhunuzu dinlendirerek, birbirinden özel bakımlar ile mükemmel bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bedensel, ruhsal ve zihinsel dinginliğe ulaşmak için tasarlanan geleneksel ve yeni masaj tekniklerine kişiye özel cilt bakımları eşlik ediyor. Cildinizin sıcak hava ve güneş ışınları karşısında ihtiyacı olan nem ve bakımı sağlayan birbirinden farklı kürler cildinizin yenilenmesini destekleyerek yaz mevsimine karşı direncinizi arttırıyor.

The Dome Spa’nın en dikkat çeken tedavilerinden olan Thalasso havuzu Akdeniz’in tüm şifasını özel masajı ile bir araya getiriyor. 32 dereceye kadar ısıtılan ve mineraller açısından zengin olan filtrelenmiş deniz suyu, metabolizmanızı hızlandırarak lenfatik dolaşımı harekete geçiriyor, kan dolaşımını uyarıyor ve bu sayede sizleri rahatlatarak daha kolay yorgunluk atmanızı sağlıyor. Tuzlu deniz suyu yapısı ve sıcaklığının vücudumuzdaki kan ısısı ve yapısı ile benzeşmesi nedeniyle, deniz suyu içinde bulunan mineraller kolaylıkla cildimizden tüm hücrelerimize nüfuz edebiliyor. 20 dakikalık bu benzersiz tedavi Thalasso deneyimini özel kılıyor.