KEMPİNSKİ OTELLERİ'NDEN ÖZEL BİR SEYAHAT DENEYİMİ

Kempinski Otelleri'nden Önümüzdeki Dönem Konaklamaları İçin Özel Bir Seyahat Deneyimi: "Make a Travel Promise"

KEMPİNSKİ OTELLERİ'NDEN ÖZEL BİR SEYAHAT DENEYİMİ

Kempinski Otelleri “beklentiler mutluluğun en güzel halidir” anlayışından yola çıkarak dünya çapında yeni bir konaklama deneyimi hazırladı:‘Make a Travel Promise’.

Misafirler, bu deneyim paketiyle dünya çapında yer alan lüks Kempinski Otelleri’nden birine ileriki tarihlerde yapmayı planladıkları konaklamaları için hem kendileri hem de sevdikleri adına bir seyahat sözü veriyor. Sabırsızlıkla beklenen o günler geldiğinde, misafirler bu paket için özel ayrıcalıkları deneyimleyebilecekler. Bu benzersiz teklifi değerlendirmek isteyenler 10 Haziran 2020 tarihine kadar rezervasyon yaptırabilir, ziyaretini 2021 yılının Mayıs ayı sonuna dek arzu ettikleri bir tarihte gerçekleştirebilirler. Böylelikle konuklar ister hemen seyahat sözü verip yerine getirebilecek, isterlerse de gelecek bir zamanda seyahatlerini gerçekleştirebilecekler. Üstelik bu döneme özel olarak rezervasyonları yeniden düzenleyebilme veya iptal etme koşulları da son derece esnek bir kapsamda düzenlendi.

Bu teklifin dışında, uluslararası grup otellerinin hepsi, içinde bulunulan bu günlerde yaşadığı bölgeden fazla uzaklaşmak istemeyen ve yakınlarındaki bir otelin lüks ambiyansı içinde mekân değişikliği arayan misafirler için de şehir içi tatil imkanları sunuyor. Böylelikle misafirler sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde hem aileleriyle daha fazla vakit geçirebilecek hem de bulundukları bölgeyi yeni bir gözle keşfetme fırsatı bulacaklar. Yanı sıra, şehir içi yapılacak konaklama deneyimleri Kempinski DISCOVERY bağlılık programı üyeleri için özel ayrıcalıklar içerdiğinden oldukça caziptir.

Kempinski Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Dünya Ticaret Başkanı Amanda Elder bu deneyime özel olarak; ‘Seyahat sözümüzle birlikte aileler, arkadaşlar ve çiftler gelecekteki güzel anlarını düşleyerek yapacakları ziyaretler ve yolcuklar için şimdiden umutla ve mutlulukla hayal kurabilirler. Yaşadıkları bölgede ya da ülkede kalmayı tercih eden misafirlerimiz ise lüks bir ortamda hizmetin ve konforun en kaliteli halini deneyimleyecekleri şehir içi tatillerimizi değerlendirebilirler. Umuyoruz ki, önümüzdeki aylarda seyahatler küresel ölçekte adım adım da olsa yeniden mümkün hale gelecek ve hem misafirlerimiz hem de Kempinski’yi ilk kez ziyaret edecek konuklarımız gerek hafta sonu gerekse daha uzun soluklu seyahat ve tatillerini aynı güven ve rahatlık içinde lüks otellerimizden birinde geçireceklerdir.’ dedi.