KESDER’DEN KEMER BÖLGESİ ESNAF ODASI ÜYELERİNE DAVET

KESDER olarak Esnaf odaları başkanlığı için aday çıkaracaklarını belirten KESDER Başkanı Şerafet Bildir, “KESDER yönetim kurulu olarak Esnaf odası seçimlerine müdahil olup liste hazırlıkları ve çalışmaları başlatılmıştır. Kurullarda görev almak ve çalışmak isteyen tüm kemer bölgesi esnaflarını derneğimizle iletişime geçmeye davet ediyoruz” dedi.

Basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunan Bildir, “ Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarda maalesef kemer esnaf odası başkanı sayın Bolat ÜNSAL bey’den hepinizin bildiği gibi gerekli desteği alamadık. Sanayi esnafı,restoran işletmecileri,kuförler,bakkal,pansiyon ve küçük otel,kafe,bar,internet cafe,terzi,sucu elektrikçi,pazarcı, ve tüm turizm kent esnaflarına yıllardır Kemer esnaf odası ne olumlu bir proje üretmiş nede esnafların temsiline olumlu bir katkı yapmıştır.Esnafların ve çarşıların çöküşünü sadece izleyerek onların yaşadığı sıkıntılara kulağını tıkayıp, aidat toplamak ve kooperatiften kredi satmak dışında esnafları görmezden gelen bu zihniyetin değişmesi hepimizin arzusudur.Daha önceki yıllarda siyasetin esareti altında olan odamızı sadece esnafları temsil eden paylaşımcı, üyelerine her an ulaşabilen sorunlarına çözüm üreten,tüm esnafların gelir seviyelerinin yükselmesi için çıralıdan beldibi’ne kadar hep beraber seçimlere katılıp oyumuz kullanalım, hakkımızı arayalım ! samimi bir şekilde ayrım yapmadan çalışacak listemizi de oluşturalım” diye konuştu.




Bildir, KESDER Dernek üyelerinden Yücel KILIÇASLAN’ın da aday olacağını söyleyerek, “ Yücel bey de oda seçimlerine kişisel hakkını kullanıp aday olmuştur, kendisi ile istişare edip ortak çalışma teklifini götürmemize rağmen kabul etmeyip bireysel çalışma kararı almıştır, başarılar dileriz, derneğimizi temsil etmediğini beyan ederiz. Kemer esnaf odası seçimleri çoğunluk sağlanabilirse 28 şubat olmazsa 6 martta yapılacaktır. Tüm kemer bölgesi esnaflarını oylarına sahip çıkmaya, ortak çalışma yapmaya davet ediyoruz” dedi.