KİMSEYİ ÇIKARMADIK İŞE ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR!

Türkiye’nin kayalara oyulmuş evleri, güvercinlikleri, manastır ve kiliseleri ile ünlü Kapadokya’nın Ortahisar bölgesinde yer alan Mahzen Cave Hotel'in sahiplerinden İbrahin Ünsal yaptığı 1 mayıs paylaşımı ile dikkat çekti.

KİMSEYİ ÇIKARMADIK İŞE ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR!

İbrahim Ünsal, böylesine zor günlerde Mahzen Hotels olarak kimseyi işten çıkarmadıklarını ve aksine yeni işçi alımları yaptıklarını belirtirken, eğer bir başarı varsa bu başarının mimarlarının işçiler olduğunu söyledi.

İbrahim Ünsal'ın açıklamaları şöyle:

"Samimi bir paylaşım yapmanın tam zamanı Mahzen hotels olarak çalışma arkadaşlarımızın önemi çok büyük ; kimseyi çıkarmadık halen işe alımlar yapıyorsak gene arkadaşlarımızın sayesinde !

Neden mi ? Arz talep dengesi sadece iyi fiyat yada iyi bir pazarlama kurmaz. Misafir mutlu olduğu yere gider, mutluluk bulaşıcıdır , butik işletmelerde her çalışan arkadaşım beni temsil edebiliyorsa başarı budur. Siz kendiniz gibi görebilir yorulduklarinda dinlen diyebilirseniz yada elinden o anda işi alıp 5 dk da olsa dinlendirebilirseniz kalbini ve dostluğunu kazanırsınız, motive olur böylelikle siz olurlar.

Biz böylelikle talep arttı ve bu başarı sayesinde yeni alımlar yapmaya başladık vesile olduklari için tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Son olarak aslında bugünün anlam ve önemi olan güzel kızımın da doğum günü  1 Mayıs işçi bayramımız kutlu olsun."