KIŞ MEVSİMİNİN TADI JOLLY TUR’LA ÇIKAR!

Yaklaşan kış mevsiminin tadını çıkarmak isteyenler için hazırlanan tur paketleri kapsamında dilerseniz kayak keyfi yapabilir, dilerseniz de buz gibi havadan sımsıcak termal otellere kaçış yapabilirsiniz.

15 Aralık 2016 – 15 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmek üzere organize edilen paketler ulaşım,transfer ve konaklama dahil 499 TL’den başlayan fiyatlarla sizi bekliyor.

Tatil demek sizin için arınmak, huzur bulmak ve bedeninize hak ettiği mutluluğu vermek anlamına geliyorsa “Termal Oteller Uçaklı Paket Kampanyası” sizin için biçilmiş kaftan.

Bu pakette size kusursuz dakikalar yaşatacak oteller arasında İkbal Thermal Hotel, Güral Afyon, Korel Termal, Oruçoğlu Thermal Resort, Sandıklı Thermal Park Hotel, Gürses Termal, Özgül Termal, Saruhan Termal Hotel, Adrina Termal Health&Spa Hotel ve Hattuşa Vacation Club Kazdağları yer alıyor.

Kış tatili demek sizi için sadece ‘kar tatili’ demekse ve kendinizi bembeyaz karlar üstünde son derece özgür hissetmek arzusundaysanız “Kayak Otelleri Uçaklı Paket Kampanyası”nı tercih edebilirsiniz. Palandöken, Erciyes ve Sarıkamış bölgesini kapsayan bu tur kapsamında Mirada Del Monte, Mirada  Del Lago, Palan Otel, Polat Erzurum Otel ve Grand Toprak’ta konaklama yapabilirsiniz.