KONYAALTI NASHİRA PARK TÖRENLE AÇILDI

Antalya'da bulunan EHA Şirketler Grubu bünyesinde Konyaaltı'nda yer alan 120 dönümlük ormanlık alanda bulunan Nashira Park törenle açıldı. İZLEYİN!...
 
Antalya'da bulunan EHA Şirketler Grubu bünyesinde Konyaaltı'nda yer alan 120 dönümlük ormanlık alanda törenle açılan Nashira Park büyük ilgi görüyor.  Antalya Konyaaaltı İlçesi sınırları içerisinde içinde oldukça sık bir ormanlık alan içinde yer alan Nashira Park'ın yapım çalışmalarında hiçbir ağaca zarar verilmezken, aksine daha da ağaç dikilerek yeşile yeşil katılmış. Halen park içerisinde mangal evi, Restaurant, simit evi,çocuk parkları,nargile evi ve oyun salonu ile 5 adet toprak korttan oluşan tenis sahaları gelen konuklarına hizmet veriyor. Nefis peyzajında yer alan süs havuzları, şelaleler ise de parka önemli bir görsellik katmış. Parkı tercih eden konuklar, burada dev ekranda futbol maçlarını izlerken, kır düğünleri, doğum günleri organizasyonları, dernek yemekleri de bu doğal ortamda farklı bir ortam oluşturuyor.

 
 Nashira Parkın işletmeciliğini yapan Turizmci Hüseyin Aydoğan ve yine turizmde başarılı bir grafik izleyen oğlu Ezgican Aydoğan açılışta hayli mutlu gözüküyordı.

 
Açılış için Antalya merkeze bağlı Konyaaltı ilçesine gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

 
Hüseyin Aydoğan, " Nashira Park, Antalya'mıza hayırlı olsun. Burada Şehrin içinde ormanı yaşatıyoruz"

 
Konyaaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Geldiğimizde bir köy konumunda olan Konyaaaltı gelişimini srüdürüyor.Nashira Parkı Konyaaaltımza ve Antalyamıza hayırlı olmasını diliyorum"dedi.
 
"Bu parkın açılışına sebep olan herkese teşekkür ediyorum" diyerek, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i kürsüye davet eden Kılçdaroğlu, "Küçük işlerle uğraşmayın. Ülkenin bu kadar derdi var, herkes çocuklarının geleceğinden endişeli. CHP'ye düşen görev, aydınlık Türkiye için çalışmaktır"dedi.

 

Nashira Park'da yok yok....

Nashira Park Konyaaltı’nda 120 dönümlük bir orman arazisi içine inşaa edilen bir eğlence parkı. Şehir yaşamından sıkılanların kolaylıkla gidebileceği bir orman olan Nashira Park bir çok aktiviteyi ve lezzeti misafirlerine sunuyor. Nashira Parkı tercih eden misafirler, birbirinden farklı faliyetleri ve mekanları ile karşılaşıyorlar. Mangal evi, nargile evi, macera parkı, çocuk parkı, kaykay parkı, tenis kortları, paint ball, koşu alanları, kafeler, kır düğünü organizasyonları, konserler, partiler, doğumgünü organizasyonları, şirketler için hazırlanmış seneryolu organizasyonlar ve insan kaynakları programları, piknik alanları ve dahası Nashira Park Konyaaltı’nda yer alıyor.