KÜRŞAT ÖZEKEN HAYATINI KAYBETTİ

Turizm camiasını üzdü

KÜRŞAT ÖZEKEN HAYATINI KAYBETTİ

Doğu Anadolu Bölgesinin turizmde kalkınması için yıllardır mücadele veren TÜRSAB Kuzey Anadolu Bölgesi Başkanı Kürşat Özeken, Antalya’da denizde boğularak hayatını kaybetti.

Turizm Acenteleri ile ilgili bir toplantı için Antalya'nın Kemer ilçesine giden Özeken, sabah 5 gibi denize girdi. Denizde yüzmeye başlayan Kürşat Özeken, arkadaşlarının seslenmelerine karşı cevap vermedi. Arkdaşları durumu hemen cankurtaranlara bildirdi.Can kurtaranlar Özeken'i bitkin halde denizden çıkardı. Sabah'ta yer alan habere göre, hemen hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki Kürşat Özeken, Antalya Özel Vakıf Yaşam Hastanesi yoğun bakımda tedaviye alınsa da yaşam savaşına yenik düştü.Özellikle Erzurum'da bulunan Palandöken Dağı ilgili bir çok projeye imza atan, bölgenin turizminin kalkınması için verdiği mücadele ile tanınan Kürşat Özeken için sosyal medyada binlerce taziye mesajı yayımlandı

Turizm Dosyası olarak, Kürşat Özeken'e Allah'tan rahmet, ailesine, TÜRSAB'a ve turizm camiasına, baş sağlığı ve sabır diliyoruz.