KUZEY EGE'NİN ÖDÜLLÜ OTELİ İDA BLUE

Zamanın durduğu otel İDA Blue, yeni sezona booking.com ödülüyle giriş yaptı

KUZEY EGE'NİN ÖDÜLLÜ OTELİ İDA BLUE

Oksijen deposu Kaz dağlarına komşu Adatepe’nin gizli cenneti İDA Blue, dünyaca ünlü seyahat sitesi Booking.com kullanıcıları tarafından ödüle layık görüldü.

Booking.com kullanıcılarının otelde gerçekleştirdikleri konaklama deneyimlerini ve aldıkları hizmeti oylayarak ilk sıralara taşıdıkları İDA Blue, yeni sezona başarı ödülüyle giriş yaptı.

Kuzey Ege’nin sevilen ilçesi Küçükkuyu’ya bağlı Adatepe köyünde, kendine has dokusuyla her yıl çok daha fazla ziyaretçinin merak ettiği İDA Blue otel, dünyaca ünlü seyahat sitesi Booking.com 2021 ödüllerinin sahibi oldu.  Booking.com kullanıcılarının konaklama sonrası verdikleri oylarla bölgenin en sevilen otelleri arasına giren İDA Blue, ilk günden bu yana yerli yabancı tüm misafirlerine dört mevsim tatil ayrıcalığı yaşatmaya devam ediyor. İDA Blue otel, yalnızca doğanın ruha şifa olan huzurlu sesini duyacağınız ve antik şehirlerin eşsiz mimarisiyle kuşatılmış özel destinasyonuyla benzersiz bir konaklama deneyimi için sizleri bekliyor. Yerel lezzetlerin şekillendirdiği güçlü gastronomisi, mimari zevkin hakim olduğu konsept odaları, sosyal mesafe ve hijyenin öne çıktığı ortak alanları ve tarih kokan mistik atmosferiyle İDA Blue, yeni sezonda da konuklarının beğenisini kazanmaya devam edecek.