KYRİAKOSANASTASSİADİSCLIA AVRUPA’NIN DÜMENİNE GEÇİYOR

KYRİAKOSANASTASSİADİSCLIA AVRUPA’NIN DÜMENİNE GEÇİYOR
Merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası KruvaziyerŞriketleri Birliği CLIA’nınyeni dönem Avrupa Başkanlığı’na CelestyalCruises CEO’su KyriakosAnastassiadisseçildi. Brüksel’de toplanan CLIA Avrupa Genel Kongresi’nin oy birliğiyle seçtiği KyriakosAnastassiadis; 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren birliğin dümenine geçecek ve 2 yıl boyunca dönem başkanlığını yürütecek. CLIA Yönetim Kurulu’na üç yıl önce atanan Anastassiadis, üç yıldır CLIA başkanlığını sürdüren MSC CruisesYönetim Kurulu BaşkanıPierfrancescoVago’dangörevi devralacak. Anastassiadis, Avrupa’nın tüm cruise şirketlerinin yanı sıra, CelestyalCruises gibi birliğin daha küçük ölçekli cruise şirketlerini de temsil etmek gibi önemli bir sorumluluğu üstlenecek.

CLIA Avrupa Genel Kongresi tarafından onaylanan diğer yönetim kurulu üyeleri ise şöyle olacak: David Dingle (Carnival UK başkanı ve CLIA Avrupa Başkan Yardımcısı); Manfredi Lefebvre d'Ovidio(Silversea Cruises Başkanı); Gavin Smith (International Royal CaribbeanBaşkanYardımcısı); Michael Thamm(Costa Group Ceo’su) vegenelkurulunyönetimdedevametmesiniistediğiPierfrancescoVago(MSC Cruises YönetimKuruluBaşkanı)

CLIA Avrupa Başkanlığı’na seçilmesinden büyük onur duyduğunu belirten CelestyalCruises CEO’su KyriakosAnastassiadis; “CLIA Avrupa’nın verimliliğini devam ettirmek, tüm üye şirketleri temsil etmek ve sektörün başarısının devamını sağlamak için sabırsızlanıyorum. CLIA’da çalışan verimli ve profesyonel bir ekibimiz var ve Avrupa’da kendimizi daha da çok duyurmaya başlıyoruz. Meslektaşlarımın bana olan güvenini boşa çıkartmamak için tüm gücümle ve kararlılığımla çalışacağım” dedi.