LARA BARUT OTEL’DE ÇAĞDAŞ GENÇ SANATÇILAR BULUŞMASI!

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - Koordinatörlüğünü Hakan Kürklü'nün yaptığı, onur konuğu olarak ünlü ressam Mahir Güven ile 10 genç ressamın katıldığı ve bu yıl iki düzenlenen gelecek yıllarda geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan "Barut Hotels Çağdaş Genç Sanatçılar Buluşması" Lara Barut Hotel’de gerçekleştiriliyor.

LARA BARUT OTEL’DE ÇAĞDAŞ GENÇ SANATÇILAR BULUŞMASI!

Bu yıl herhangi bir konunun belirlenmediği çalıştay bir hafta sürerken, ressamlar özgün çalışmaları ile dikkat çekti. Otelin bir bölümünü sanat atölyesine çeviren ressamların çalışmalarını otelde konaklayan yerli ve yabancı turistlerde meraklı gözlerle izlediler. Eserler 27 Ekim tarihinde Antalya’da Gallery Plus'ta sergilenecek.

Ressamlar’dan Barut Hotels’e teşekkür..

Barut Hotels’in sanatı ve sanatçıyı desteklemek amacıyla sponsor olduğu Barut Hotels Çağdaş Genç Sanatçılar Buluşması’nda görüşlerini aldığımız ünlü ressam Mahir Güven yaptığı açıklamasında, “Türkiye’nin çeşitli noktalarında çalıştaylar yapılıyor. Burada yer alan genç sanatçılarımız gelecek vaad eden kendilerini kanıtlamış, ödüller almış isimler. Bu çalıştayımız ile genç sanatçılarımız daha iyi çalışma ve kendilerini gösterme imkânı buluyorlar. Bu da onları çok motive ediyor. Herkes özgün işini üretti. Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut ve tüm otel yetkilileri bu konuda bizlere çok büyük imkanlar sağladı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Çalıştaya hangi ressamlar katılıyor?

Çalıştaya ünlü ressam Mahir Güven ile birlikte genç ressamlar Dilara Mataracı, Filiz Kallenci, Elif Go, Elif Çatlıoğlu, Esra Şatıroğlu, Hülya Sözer, Yağmur Yılan, Özgü Özder, Sevtap Yılmaz katıldı.