LİMAK CYPRUS, ZÜMRÜD’Ü ANKA’NIN İLHAMIYLA KUZEY KIBRIS’TA AÇILDI

200 milyon dolarlık yatırımla yapımı tamamlanan Limak Cyprus Deluxe Hotel, hikayesini Kuzey Kıbrıs ile özdeşleşen Zümrüd-ü Anka efsanesinden alıyor. Son yumurtası Girne’de olan Anka Kuşu’nun yuvadan ayrılması ile son bulan efsane, Limak Cyprus’un doğuşuna ilham veriyor.

200.000 m² alana kurulu 598 odadan oluşan Limak Cyprus Deluxe Hotel, berrak denizi ve muhteşem kumsalı ile denize sıfır mesafede konumlanıyor ve misafirlerine tatil boyunca Akdeniz’in tadını doyasıya çıkarma imkanı veriyor. Kusursuz bir tatil deneyimi sunmayı hedefleyen tesis, dev çocuk kulübü ve Kıbrıs’ın en kapsamlı aquaparkı ile size ve sevdiklerinize unutulmaz anılar yaşatıyor.

Yepyeni tatil anlayışı, ultra her şey dahil konsepti ve benzersiz doğasıyla unutulmaz anılar biriktireceğiniz Limak Cyprus Deluxe Hotel, denizi ve kumsalı ile büyüleyen Bafra Turizm Bölgesi’nde hizmet veriyor. Limak Turizm Grubu tarafından hayata geçirilen Limak Cyprus Deluxe Hotel, modern ve stil sahibi mekanlardan oluşan tesisinde, özenli hizmet ve  sınırsız eğlenceyi bir arada buluşturuyor.
Uzman terapistler eşliğinde keyifli ve huzurlu anlar yaşatan SPA merkezinde vücut bakım uygulamaları ve masaj çeşitleri ile misafirler tatilleri boyunca ruhen ve bedenen yenileniyor.

Kıbrıs’ta masalsı bir balayı sizi bekliyor

Balayı çiftleri için eğlenceli bir alternatif olan Limak Cyprus Deluxe Hotel, hayatınızın en mutlu gününü masalsı bir hikayeye dönüştürmek için sizi bekliyor. Havalimanında özel karşılama, VIP transfer, özel oda dekorasyonu, şaşırtıcı ikramlar, restoranda rezervasyon önceliği gibi daha birçok ayrıcalık, balayı çiftleri için incelikle hazırlanıyor.

Eşsiz lezzetler sizi bekliyor

Misafirlerine zengin lezzetlerden oluşan bir dünya sunan Limak Cyprus Deluxe Hotel; ana restoranı, Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarından lezzetler suunduğu ala cart restoranları, gün boyu atıştırmalık servisleri, farklı konseptteki barları ile misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.



Sınırsız eğlenceye hazır olun

Tatil boyunca eğlencenin de zirveye ulaştığı Limak Cyprus Deluxe Hotel’de, gün boyu süren aktiviteler, gece şovları, canlı müzik grupları ve farklı konseptlerde partiler ile eğlence hiç bitmiyor.

Kongre ve tatil bir arada

Limak Cyprus Deluxe Hotel, farklı büyüklükteki birçok toplantı salonu, profesyonel ekibi ve son teknoloji ekipmanları ile hem iş toplantılarınız hem de özel günlerinize ev sahipliği yapıyor.

“2018’in en iddialı otellerinden biri”

Lüks kelimesinin altını dolduran ve 2018’in en iddialı otellerinden birini yaptıklarını söyleyen Limak Otelleri Grup Başkanı Kaan Kavaloğlu, Limak Cyprus Deluxe’un sadece Kıbrıs’ın değil aynı zamanda Türkiye’nin en iddialı otellerinden biri olduğunu dile getirdi.Hizmete giren Limak Cyprus Deluxe Hotel’in bir prestij oteli olduğunu belirten Kavaloğlu: “Çok güzel bir tesis oldu. Ada’nın en büyük konferans salonu olan Limak Babylon Convention Center;  en iyi aquaparkları ve en güzel spalarından biri Limak Cyprus’ta. Yüzme havuzu ve odaları da çok şık. dedi.