LÖSEV ORGANİZASYONU İLE YÖRÜK PARKI’NA GELDİLER


14. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla LÖSEV ( Lösemili Çocuklar Vakfı ) organizasyonu ile Antalya’ya gelen 18 ülkeden 70 ‘e yakın anne ve çocuk Kemer'de Yörük Parkını da ziyaret etti. İZLEYİN!...

Kemer’de üç gün boyunca konaklayacak olan Lösemi hastalığını atlatmış Çocuklar ve aileleri Tahtalı Dağı zirvesine çıkarken, Ulupınar’da mola verip, Dinopark’ı gezip Kemer’in simgesi Yörük Parkı’nda da bir gezi gerçekleştirip Yörük Kültürünü yakından tanıma fırsatı buldular.



Kemer’in simgesi Yörük Parkı’nda İşletme Sahipleri Cemal Şahin İyicil ve Alper İyicil tarafından karşılanan heyet yemyeşil doğal ortamı ile dikkat çeken parkta doyasıya gezip eğlendiler. Yörük ayranı içen çocuklar ve ailelerine park hakkında bilgiler veren Cemal Şahin İyicil, “ Geçtiğimiz yıllarda da buraya defalarca LÖSEV’den gelen kardeşlerimiz oldu. Onları sonraki yıllarda iyileşmiş olarak görmek bizleri hep sevindirdi ve mutlu etti.  Bundan sonra da inşallah buraya gelen arkadaşlarımızı Yörük Parkına tekrar bekliyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız” dedi.



Gruba refakat eden LÖSEV Halkla İlişkiler Biriminden Can Öney ise yaptığı açıklamasında, “ 14. Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Antalya’da çocuklarımız ile bir aradayız. 18 ülkeden 70 kişiden oluşan çocuklarımız ve anneleri ile bu geziye katılıyorlar. İlk olarak Ankara’da etkinliklerimize başlamıştık. Ardından sponsorlarımızın destekleri ile Antalya’ya uçakla geldik. Antalya’da bazı etkinliklerde bulunup çevre gezileri yapıyoruz. Çocuklarımız denize giriyorlar, Antalya’nın ülkemizin yöresel güzelliklerini görüyorlar. Ziyaretçilerimiz arasında Litvanya, Hırvatistan, Makedonya gibi 18 ülkeden gelen anne ve çocuklarımız bulunuyor” dedi.