MAJESTY GRUBU, MIRAGE PARK İLE 10 YIL DAHA DEVAM DEDİ

Majesty Mirage Park Otel Genel Müdürü Şinasi Gürocak'ın açıklamaları..İZLEYİN!...
 
Yenileme ile pazarımızı da geliştireceğiz!

Yenileme çalışması ile birlikte misafir portfoyünde de bir takım değişiklikler olacağını belirten Gurocak, Rus misafirlere ek olarak özellikle Avrupa Pazarını daha da geliştireceklerini söyleyerek, “  Otelimizdeki yenileme çalışması ile misafir portföyünde de bir değişiklik yapacağız. Geçmiş yıllarda Rus ve Alman pazarı vardı, Türk pazarımız devam ediyordu. Ortadoğu’daki İsrail Pazarı da buradaki son gelişmelerden dolayı özelliğini kaybetti. Öger’in Thomas Cook ile birleşmesinden dolayı Rus operasyonumuz devam edecek, Alman Pazarımız Öger ‘in dışında Necermann ilavesi ile ve Polonya pazarı ile devam edecek. İngiliz pazarımızı geliştirmeyi düşünüyoruz. Yani Rus pazarına ilaveten Avrupa pazarındaki ülkelerin çoğalması ile 2012 yılının nisan başı itibariyle başlayıp, inşallah 2011 deki rakamların üzerine çıkmayı hedefliyoruz”dedi.


12 ay açık Mirafe Park'ın bu yıl için 5 ocak 2012 tarihi itibariyle kapatılıp, yenileme ve renevasyon çalışması yapılacak.

Majesty Mirage Park Otel Genel Müdürü Şinasi Gürocak

    2011 yılı bence son yılların en iyi sezonlarından bir tanesydi.

Majesty Mirage Park Otel Genel Müdürü Şinasi Gürocak geçtiğimiz 2011 sezonunu ve gelecek sezon için düşüncelerini ise şu şekilde belirtti: “ 2011 sezonu başında Kuzey Afrika ülkelerinde yaşanan olaylardan sonra Türkiye’ye rezervasyonların büyük olacağı sinyalleri verilmişti. Ben o sıralarda buna katılmamıştım. Tabii ki oradan olaylardan dolayı, insanlar oraya gitmemeyi tercih etti. Tatilciler en güvenli bölge neresiyse orayı tercih etti. Oradaki olaylardan sonra, Türkiye’de yoğun bir talep patlaması olacak, yoğun bir turist akını olacak gibi görüşlere asla katılmadım. Neden katılmadım derseniz hemen şöyle açıklayayım. Zaten Türkiye Turizmde Akdeniz çanağının içerisinde gelmesi gereken yere fiyatıyla ve verdiği kalitesiyle, en önemlisi tesislerin konumuyla, bölgelerinin özellikleriyle adını ön sıralara çıkarmış durumda. Bu bakımdan da turistler Türkiye’yi tercih etmektedirler.  Burada ön plana çıkması gerekenler şunlar olması gerekiyor. Tesislerimiz çok güzel, bölgelerimiz hepsi ayrı ayrı birinden güzel. Alanya’dan Kaş’a kadar hem doğal hem de tesis güzellikleri ve hizmetler ön planda. Yaz sezonuna geldiğimiz zamanda geçen yıla nazaran bütün tesisler inanılmaz bir geceleme artışı yaşadı. Ve bununla birlikte kazançta beraberinde geldi. Hizmette çok iyi. Ve sezonu dolu bir şekilde geçirdik. Tüm bunların yanı sıra kurlar da bizim için çok iyi gitti. Bizi bu yıl ne etkiledi diye soracak olursanız? Gelen zamlar, ÖTV arışı maliyetlerimizin artmasına sebep oldu. Bunlar olmasaydı, maliyetlerimiz yükselmemiş olsaydı, biz vereceğimiz hizmetle ve kaliteyle bunların çok daha üzerine çıkacaktık. 2011 yılı bence son yılların en iyi sezonlarından bir tanesiydi. 2012’de beklentimiz ise bundan daha iyi olacak diye düşünüyorum”dedi.