MALATYA MÖVENBİCK HİZMETE GİRDİ

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu, hem globalde hem Türkiye’de güçlü markalarına yeni oteller eklemeyi sürdürüyor.

MALATYA MÖVENBİCK HİZMETE GİRDİ

Accor çatısı altındaki premium segment otel markası Mövenpick’in yeni oteli, Accor Otel Grubu ve Malatya Girişim Grubu arasında imzalanan sözleşmenin ardından Malatya’da hizmete girdi.

FRANSA merkezli Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu, Türkiye’deki markalarına yeni oteller eklemeye devam ediyor. Accor çatısı altındaki premium otel markası olan Mövenpick Hotels & Resorts, Malatya’nın merkezinde 23 Aralık Pazartesi günü hizmete girdi.

Kendine has stili, özgün servisi ve uluslararası kimliğiyle yeni Malatya Mövenpick, Accor Otel Grubu ve Malatya Girişim Grubu arasında imzalanan sözleşmenin ardından hizmet vermeye başladı. Uluslararası kimliğiyle premium otel markası Mövenpick, şehrin merkezinde ve şehrin en sevilen yaşam merkezi MalatyaPark AVM’nin hemen yanı başında yer alıyor.

Malatya Mövenpick içerisinde barındırdığı SPA ve Wellness Center, 24 saat açık fitness salonu, 2 masaj odası, buhar banyosu, saunası, Türk hamamı, güneşlenme alanı, şehrin en modern kapalı havuzu ile şehir siluetine hakim 202 modern ve konforlu odası, içerisinde barındırdığı 1000 kişilikmodern kongre Merkezi ,2000m2lik sağlık kulübü ile bugün kapılarını misafirlerine açtı.

Accor Otel Grubu Türkiye’de 54 olan otel sayısını 2023 yılına kadar 99 otele ulaştırmayı hedefliyor.