MAN'DA YILIN SON SEYEHAT OTOBÜSÜ TESLİMATLARI

Kamil Koç, Artvin Ses, Özlem Diyarbakır, Metro, Malatya Zafer ve Pamukkale’ye gerçekleştirildi.

MAN'DA YILIN SON SEYEHAT OTOBÜSÜ TESLİMATLARI

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. 2019 sonunda birbiri ardına düzenlediği 6 tören ile yılın son teslimatlarını gerçekleştirdi.

Kamil Koç, Artvin Ses, Özlem Diyarbakır, Metro, Zafer Turizm ve Pamukkale için düzenlenen törenlerle toplam 7 adet MAN Lion’s Coach ve 2 adet de Neoplan Tourliner olmak üzere toplam 9 adet otobüs, yeni yıl öncesinde sahiplerine teslim edildi.Yılsonunda gerçekleşen teslimat yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, “Seyahat firmalarının ince eleyip sık dokudukları bir yılın sonunda otobüslerimizi tercih etmesi bir tesadüf değil. Araçlarımızın yollarda tecrübe edilmiş; konfor, performans, yakıt tasarrufu ve düşük işletme maliyetinden, satış ekibine, finansal çözümlerimizden satış sonrası hizmetlere kadar uzanan kapsamlı bir memnuniyetin sonucudur. Yolcunun da, işletmecinin de mutlu olduğu, tercih ettiği, güvendiği bir marka olmak, bizler için çok önemli” açıklamasında bulundu.

Kamil Koç’a 2 adet MAN Lion’s Coach

MAN’ın İkitelli tesislerinde gerçekleştirilen törenle sektörün köklü kuruluşlarından Kamil Koç'un Muğla - Marmaris acentesi ve bireysel yatırımcısı DG Otomotiv’e iki adet MAN Lion’s Coach teslimatı gerçekleştirildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.adına Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Bölge Satış Yöneticisi Önsel Demircioğlu’nun evsahipliğinde düzenlenen törene, DG Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Beyimoğlu ile Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin katıldı.

Artvin Ses’in tercihi, yine MAN Lion’s Coach oldu

Halk otobüsü, havalimanı taşımacılığı ve uzun yol taşımacılığı gibi farklı alanlarında hizmet veren seyahat sektörünün dinamik markası Artvin Ses, yeni otobüs yatırımında da MAN Lion’s Coach’ı tercih etti. MAN Lion's Coach 2+1 otobüsün teslim töreninde konuşan Hüseyin Bilir, “ MAN Lion's Coach'un konfor ve rahatlığından yolcularımız çok memnun kaldı. Bizler de işletme maliyetleri, yolcu ve sürüş güvenliği yönünden çok memnunduk. Buna istinaden Man Lion's Coach yatırımlarına devam etmeye karar aldık” dedi.

Özlem Diyarbakır’a 2 adet Neoplan Tourliner

Özlem Diyarbakır’a 2019 yılı içinde gerçekleştirilen 8 adetlik otobüs teslimatının son 2 adedi, VIP Class sınıfının en iyi temsilcisi Neoplan Tourliner oldu. Yolcu memnuniyetinin ön planda olduğu, yatırımcı dostu Neoplan Torliner otobüsleri, düzenlenen törenle Özlem Diyarbakır firması yetkililerine teslim edildi.

Metro Malatya da MAN Lion’s Coach dedi

Seyahat sektörünün güçlü marklarından Metro’nun Malatya işletmecisi ve bireysel yatırımcısı Orhan Hafif de, 2019 yılı sonundaki otobüs yatırımında MAN’ı tercih edenler arasında yer aldı. Düzenlenen törenle Orhan Hafif’e 1 adet MAN Lion's Coach 2+1 otobüs teslim edildi.

Pamukkale bireysel yatırımcısı da MAN Lion’s Coach’ı tercih etti

Türkiye seyahat sektörünün önemli markalarından Pamukkale'nin Trakyalı bireysel yatırımcısı Oratur da yatırımına MAN ile devam edenler kervanına katıldı. Düzenlenen törenle 1 adet MAN Lion's Coach otobüs, Oratur yetkililerine teslim edildi.

Zafer Turizm’e 2 adet Man Lion’s Coach 2+1 VIP

Malatya’nın 72 yıllık köklü firması Zafer Turizm de 2 adet Man Lion’s Coach 2+1 seyahat otobüsü ile filosunu güçlendirdi. MAN’ın İkitelli tesislerinde MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Önsel Demircioğlu’nun ev sahipliğinde, Mapar Otomotiv Satış Müdürü Ender Keskin’in katılımıyla düzenlenen teslim törenine, Zafer Turizm adına firma yetkilileri Hüseyin Kaya, Yusuf Karadağ, Hüseyin Çağlar, Mehmet Güşen ve Mustafa Karakaplan da hazır bulundular.

Zafer Turizm yetkilisi Hüseyin Kaya, “MAN Lion’s Coach otobüslerinin kullanıcılarından aldığımız referanslarla; yakıt tasarrufu, performans, bakım aralığı, yolcu memnuniyetinin hat safhada olması kararımızda etkili olmuştur” dedi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Önsel Demircioğlu da, “2003’ten bu yana müşterimiz olan Zafer Turizm filosuna ödüllü yeni Lion’s Coach’larımızın yer almak bizim açımızdan çok önemliydi. Zafer Turizm’in kuruluş yıl dönümünde bu teslimatı yapmak ise bizim için ayrı bir anlam taşıyor” şeklinde konuştu.