MANAVGAT KIZILOT’A BEACH PARK

Kızılot Beach Park-Mesire Alanı Projesi’ne start verildi.

İnsan odaklı çevreci projeleriyle halkın takdirini toplayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Yemişli veÖrenşehir’densonraKızılotMahallesi’nde aynı zamanda mesire alanı olarak da kullanılabilecek Beach Park projesi için start verdi. Manavgat halkına nefes aldıracak, ailelerin çocuklarıyla hafta sonlarında giderek keyifli zaman geçirebileceği KızılotBeach Park alanının zemin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Manavgat Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların hem piknik yapıp hem denize girebileceği çok güzel ve kullanışlı bir mekan daha kente kazandırılmış olacak.

VATANDAŞLAR RAHATÇA DENİZE GİREBİLECEK

125 bin metrekarelik alanda tasarlanan KızılotBeach Park içerisinde, 65 araçlık otopark, 26 adet piknik masası, sahilde vatandaşların kullanımı amaçlı şezlonglar, spor alanı, yürüyüş yolları, güneşlenme terasları, piknik alanları, çocukların eğlenmeleri için çocuk oyun alanları, sergi alanları, 2 adet büfe, soyunma kabinleri ve tuvaletler bulunacak. Mesire alanına gelecek olan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacı ile sürekli güvenlik personeli de bulundurulacak. Manavgat Belediyesi, Kızılot Mesire Alanı’nın denize yakın bir konumda yer alması nedeniyle bir cankurtaran da sürekli olarak görev yapacak.

HALKIMIZ RAHAT BİR NEFES ALACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkına seçim döneminde söz verdikleri çalışmaları hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Başkan Sözen, vizyon projelerinin içerisinde yer verdiği KızılotBeach Park çalışmasının bir sahil düzenlemesi olduğunu belirterek en kısa sürede tamamlamayı planladıklarını anlattı. Başkan Şükrü Sözen, “Kızılot Mahallemizde deniz kıyısında hayata geçireceğimiz Beach Park projemizle hem bölge turizmine artı değer katacağız, hem de halkımızın keyifle kullanacağı bir alanı daha kente kazandırmış olacağız. Sahil düzenlememizde halkımızın çoluk çocuk hem piknik yapabileceği hem de gönül rahatlığı ile denize girebileceği bir alanı oluşturacağız'' dedi.