MEGASARAY TENİS AKADEMİSİ’NDE DAVİS CUP HEYECANI

Halil ÖNCÜ ( BELEK ) - Antalya Belek’te bulunan Megasaray Tenis Akademisi, Davis Cup’ın Avrupa-Afrika Bölgesi 1. Grup play-off müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

MEGASARAY TENİS AKADEMİSİ’NDE DAVİS CUP HEYECANI

 Karşılaşmalar heyecanlı geçerken, izleyenler keyifli anlar yaşadılar.

A Milli Erkek Tenis Takımı, Davis Cup müsabakalarında İsrail ile karşı karşıya geldi. Bu spor organziasyonu ile Belek de yoğun bir katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Maçlar TRT 2 Spor kanalından yayınlandı. Ayrıca son dönem dünyanın ilk sırada konuştuğu Coronovirüs nedeniyle alınan önlemler neticesinde maçların yapıldığı Akademi tesislerinin birçok noktasına hijyen amaçlı dezenfaktanlar koyuldu.

Club Megasaray Genel Müdürü  Sebahattin Asi yaptığı açıklamasında Megasaray Tenis Akademisi olarak Davis Cup ile birlikte Development Kupası ve Uludağ Kupası’na ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

“Megasaray Tenis Akademisi tesislerimizde şu anda üç ayrı kupa mücadelesi gerçekleştirilmekte. Birisi Uludağ Kupası, ikincisi gelişmekte olan ülkelerin yer aldığı Uluslararası Development Kupası ve A Milli takımızın sporcularının macadele ettiği Davis Cup. Davis Cup’ta Türk Milli takımız sporcuları ve İsrail Milli takım oyuncularını ağırlıyoruz. Development Kupası’nda da Arnavutluk, Makedonya, Hırvatistan gibi ülkeler bulunmakta. Toplamda 11 ülke. Uludağ Kupası için de ülkemizin tüm bölgelerinden sporcular katılıyor. Özellikle bu üç kupayı bir araya getirmemizin sebebi sinerji yaratmak, tenis sporunu ön plana çıkartmak ve yaptığımız yatırırımıza değer kazandırmaktı. Bu amacımıza da ulaşmış bulunuyoruz” diye konuştu.