MELİS PASTANESİ’NDE HEDEF 'OLİMPİYATLARDA BİRİNCİLİK!...'

Halil ÖNCÜ ( ÇANAKKALE ) - Çanakkale'de bulunan Melis Pastanesi, Geçtiğimiz yıl İsviçre’de düzenlenen Avrupa CakeShow yarışmasında aldığı ikincilikten sonra hedefini 25-26-27 Ekim2018’de Lüksemburg’da düzenlenecek olan Pasta Olimpiyatlarına çevirdi.

MELİS PASTANESİ’NDE HEDEF 'OLİMPİYATLARDA BİRİNCİLİK!...'

Çanakkale’ye daha iyi hizmet vermek için Fransız tarzı bir pastane tasarımı ile Kordon Şubesinde yeni bir hava katan Melis Pastanesi ilgi çekmeye devam ediyor. Melis Pastanesi, geçtiğimiz yıl İsviçre’de düzenlenen Avrupa CakeShow yarışmasında aldığı ikincilikten sonra, hedefini 25-26-27 Ekim2018’de Lüksemburg’da düzenlenecek olan Pasta Olimpiyatlarına çevirdi. Melis Pastanesinin sahibi Hasan Çoban Ülkemizi ve Çanakkale’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ve olimpiyatlara tam gaz hazırlandıklarını söyledi.
Hasan Çoban yaptığı açıklamasında, “Çanakkale’ye daha iyi hizmet vermek için Kordon Şubemizin ön kısmını yeniledik. Beyaz yoğunluğu olan Fransız tarzı bir pastane tasarımı yaptık. Çok güzel oldu ve büyük bir beğeni aldı. Butik konusunda dünya ile yarışıyoruz. Avrupa’ya markamızı koyduk. İsviçre’de yapılan CakeShow yarışmasında yapmış olduğumuz eser ile Avrupa ikincisi olduk. Şu anki hedefimiz 25-26-27 Ekim2018’de Lüksemburg’da düzenlenecek Pasta Olimpiyatlarında dereceye girmek olacak. Bu olimpiyatlarda hem Çanakkale’mizi hem de ülkemizi temsil edeceğiz. Çok iddialıyız. Çok güzel eser hazırlıklarımız var. Kesinlikle oradan da derece ile döneceğimize inanıyorum. Hedefimiz birincillik” dedi. 

Çanakkalelilerden ve Çanakkale’ye gelen yabancı misafirlerden tam not aldıklarını da belirten Hasan Çobam, “ Biz hijyen konusunda çok iddialıyız. İmalathanemiz herkese açık ve her zaman istedikleri zaman görebilirler. Halkımız öncelikle şunu bilmeli, ürünlerimizde kesinlikle katkı malzemesi kullanmıyoruz. Hem hijyen hemde katkı maddesi kullanmamakla birlikte tamamen doğal süt, şeker, çikolata kullanıyoruz. Halkımız güvenli bir şekilde bunları yiyebiliyor ve tüketebiliyor. Son zamanlarda Glikoz ile insan sağlığına zararlı birçok ürün çıkıyor. Biz bunları kesinlikle kullanmıyoruz. Bu konuda halkımızı da bilinçlendirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.