MEYDAN RESTAURANT KAPILARINI YENİDEN AÇTI

Antalya’ya 60, Kemer’e ise 16 km. mesafede Tekirova sınırları içerisinde bulunan Meydan Restaurant Covid-19 sonrası normalleşmeler ile birlikte kapılarını yeniden açıyor.

MEYDAN RESTAURANT KAPILARINI YENİDEN AÇTI

15 yıldan bu yana Tekirova’lı Cemil Uygun’un işlettiği Meydan Restaurant özellikle Köy kahvaltısı başta olmak üzere nefis lezzetleri ile misafirlerine alınan tedbirleri de harfiyen uygulayarak serviste deneyimli ve tecrübeli elemanları ile hizmet verecek.

Meydan Restaurant 10 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. İçerisinden Yarıkpınar Deresinin geçtiği mekan toplamda kapalı 200 kişilik, açıkta da 800 kişilik bir alana sahip. Bu özel lezzetleri tercih edenler yine her zaman olduğu gibi oldukça zengin bir menü ile karşılılaşacaklar. Sosyal mesafeye uygun İster dere kenarında serin bir ortamda özel hazırlanmış ahşap masalarda, isterlerse de kapalı mekanda sosyal mesafelere uyarak yemeklerini yiyip içeceklerini yudumlayacaklar.,

Meydan Restaurant Sahibi Cemil Uygun yaptığı açıklamada, meydan restaurantın 1 hziran itibarı ile hizmete başlayacağını söyledi. Cemil Uygun “Meydan Restaurant, Antalya’ya 60 km. Kumluca’ya 45 km., Olympos ve Çıralı’ya 15 km mesafede. Resturantımızı 1 Haziran itibarı ile açıyoruz. Devletin vermiş olduğu hijyenik kuralara uyarak, masalar çevresinde sosyal mesafeleri de ayarlayarak hizmet etmeye devam edeceğiz.”